buty sobie możesz wypastować:) auto polerujesz i woskujesz:)
Printable View
stif tym to możesz sobie auto porysować a nie napastować czy wypolerować ... poczytaj temat. Było już sporo o Meguiars Ultimate Compound.
Mały odkop ;)
Mam zamiar zrobić pierwszą korektę na mojej Alfie 159.
Lakier niewdzięczny 565 Srebny, efektu WOW pewnie nie będzie.
Dostępna maszyna budżetowa DA skok 8mm.
Chodzi mi o pady 135mm, jakie wybrać.
Myślę nad padami z "dziurką" medium i waflowym finish.
Myślałem nad żółtym Royal Pads (nie wiem czy czerwony nie byłby lepszy - delikatniejszy do Alfy):
Załącznik 209722
lub Nat'a żółta lub może też czerwona?:
Załącznik 209724
Do antyhologram/cleaner/glaze to chce wybrać taki waflowy Royal Pad lub czarnego Nata:
Załącznik 209725
Ktoś pracował z tymi padami? Flexipada nie ma padów z "dziurką" i większość pasty się gromadzi w środku. (Na padzie 150mm tak było)
Pasy to mam FG400/ UC, UP, Sonax 4/6
Może inne pady polecacie?
Ten royal zielony jest bardzo fajny. Faktycznie super miękki, ale do cleanerów jest imo idealny. Aż szkoda, że nie ma go w wersji 80mm.
Od Royala chodzę z daleka bo dla mnie to tandeta - pady NAT'a zdecydowanie polecam.
Weź do 159 niebieskiego, pomarańczowego i czerwonego.
Skoro marża na Royala lepsza, to wiadomo ;)
Mam ten przywilej, że nie muszę nic sprzedawać :)
P.S. DM Pads = NAT.
Skoro twierdzisz że marża najlepsza, a nie handlujesz, to jesteś magikiem. Swoją drogą widzę że na forum masz jakiś ból bycia wszech wiedzącym, na forum rodzinki mafii też to zauważyłem :) Więc nie będę się więcej wdawał z tobą w dyskusję, bo widzę żeś z tych co wiedzą najlepiej, robią najlepiej, i wszystko najlepiej :) Pozdrawiam