Tofik to lepiej na fona, jak będziesz na wysokości Marymontu dzwoń telefon wysyłam Ci PW
Printable View
Maja i zmianowy, wy skręcacie przy pomniku lotnika, potem prosto i w prawo w 17 stycznia? bo tak zrozumiałem, jeśli tak, to może dajcie w lewo na następnym skrzyżowaniu w grójecką i się tam złapiemy, bo tam już cały czas prosto.
No chyba, że wolicie swoją trasą, to już zobaczymy się w Jankach. CB jak mówiłem nie mam więc musielibyśmy i tak trafić po prostu na siebie na drodze żebyśmy nie czekali na siebie.
Maja prowadzi :P, mi to obojętne :) Na Grójeckiej za dużo świateł
jutro sobota rano będziesz miał czas się polansować (dużo świateł), wyczyściłeś Brerę wstydu nie będzie ?
Smalcem przejechałem, będzie dobrze :P
Powiedzcie mi, czy Wy wszyscy którzy zbieracie się jutro rano w Jankach jesteście zapisani?
Chętnie się jutro pojawię w Rozalinie, ale nie jestem zapisany na żadnej liście więc nie wiem, czy jest sens atakować tak z samego rana.
Jeszcze wczoraj qbas napisał o jakiejś opłacie 30pln i że wtedy są jakieś gadżety. Może mi ktoś tak na szybko i na ostatnią chwilę rozświetlić o co chodzi?
Z tego co ja wiem, to nawet nie zapisani parkują na terenie parkingu dla włoskich aut, a jedziemy tak wcześnie bo:
a) trzeba zająć jakieś miejsce
b) niektórzy jadą jeszcze na rajd i muszą być wcześniej.
U nas nie wszyscy są zapisani, a co będzie dla tych co wnieśli opłatę to zobaczymy na miejscu tak na prawdę.
Było pisane już parę razy ;)
Nie ważne czy ktoś się zapisał czy nie, wszyscy parkujemy na jednym parkingu :)
Ja w sumie przespałem zapisy. :P Ale jadę ze wszystkimi z Janek i parkuję na parkingu dla włoskich cudeniek.