Napewno ringi beda efektowniejsze.Problem jednak polega na tym iz ta konstrukcja zmienia parametry oswietlenia,a dla kogos kto korzysta ze swiatel...na dlugich trasach w nocy,wazniejsze jednak sa lampy:confused:
Printable View
Napewno ringi beda efektowniejsze.Problem jednak polega na tym iz ta konstrukcja zmienia parametry oswietlenia,a dla kogos kto korzysta ze swiatel...na dlugich trasach w nocy,wazniejsze jednak sa lampy:confused:
Ale co to zrobić jak u mnie niebiescy mają 159-tkę. Różnicę zobaczą przy pierwszym podejściu!
Różnice może i zobaczą, ale 159 wyjeżdżała z fabryki w sporej ilości konfiguracji, wątpię żeby mieli pewność (szczególnie przy tak profesjonalnym wyglądzie), że światła są dokładane.
Te buraki, jak odwożę młodszą córkę do przedszkola, to tak obcinają Alf-ę, że gotów jestem sam zaproponować mandat!
Ps. Oczywiście stoją pod przedzszkolem Alf-ą 159(mieli podobno jedne z gorszych wyników w woj., teraz mają jedne z lepszych)
...twoja mać!
Odośnie świateł Philips, to się nadaje: " do tarcia chrzanu w wolne soboty"
A zamiast halogenów np to:
http://allegro.pl/okragle-swiatla-ja...092083667.html
DF
"To lampy z Włoch, gdzie 159 jest ciągle sprzedawana. Musieli je dostosować do nowych przepisów UE. 1800zł za nie dałem, ale warto - no niech pan spojrzy :)"
Zgodze sie z Yonashem - nie ma ladniejszego rozwiazania niz nasze ringi DRL. Po obejrzeniu zestawu testowego na lampie wyglada on rewelacyjnie i jeszcze lepiej swieci, montaz tak jakby to zrobila fabryka (tutaj nalezy sie wielki szacun dla kolegi Yonasha za opracowanie rozwiazania montazu w lampie), wiec nie ma sie do czego przyczepic. Poza tym zawsze mozna go zdemontowac samemu, jesli bylaby taka koniecznosc.
Zmiany fabr parametrow swiecenia nie ma zadnych, raczej jest to dolozenie czegos o czym fabryka zapomniala (nawet w kloszu jest specjalnie miescje na to), a co powinno byc seryjnie montowane ;)
W porownaniu z tym rozwiazaniem philipsy i inne opcje typu zarowki w miejsce swiatel drogowych sa slabe, bardzo slabe.
Naszymi ringami bedzei sterowac procesor (kazdym z osobna), wiec jest opcja na rozne fajne efekty zeby jeszcze lepiej zintegrowac to z elektronika 159.
Summa summarum na pewno bede je montowac u siebie, nie uznaje kompromisow w postaci jakiejs doczepionej listwy z diodami, ktora ktos w 5 sekund moze oderwac.
Jesli ktos woli szybciej i taniej to oczywiscie wolnoc Tomku w swoim domku ;) dla mnie to fajniej ze tylko kilka sztuk AR bedzie mialo ringi ito o dwa wiecej niz w BMW - juz nie moge sie doczekac miny kierowcy jakiegokolwiek BMW jak alfa znajdzie sie za nim i nagle wlaczy sie 6 ringow a la night rider ;)