-
Cytat:
Napisał
LukeMazur
myjka
To fajne akurat :P
Łukasz przewidziałeś gdzieś po drodze miejsca, gdzie zrobimy foty całej kolumny? Takie "w locie", podczas przejazdu? Fajnie by było, gdyby ktoś opstrykał te nasze belle ;)
Możemy to zrobić my sami, na pewno będą ludzie z aparatami (ja będę) tylko trzeba to jakoś zorganizować, w sensie miejsca, ktoś wyjedzie do przodu ustawi się, zrobi foty, a potem reszta na niego poczeka.
-
Mozna coś ogarnąć, ale bedziemy stali niewiadomo gdzie, i bedziemy czekac na jedzenie nie wiadomo ile i stracimy tam pół dnia... ale cos pomyśle jeszcze... Myśle nad Siekierezadą w Cisnej ;)
Forograf bedzie spokojnie;)
-
Kurde no bar na orlenie..? Średnio tak trochę... Siekierezada to genialne miejsce. Jest klimat, przepyszne jedzenie, duże porcje (bardzo duże!), ceny bardzo rozdane. Magiczne miejsce.
-
Panowie :D a ma ktoś jakies krótkofalówki ? fajnie by bylo komunikowac sie w miare sprawnie podczas jazdy :)
-
Hmm.. mam takie totalnie najprostsze, mogę zabrać :)
-
Tak, bardzo dobry pomysł. Tylko ja takich nie mam...
-
Witam!Na zaproszenie Łukasza pozwolę sobie odwiedzić zacne BUSSOTOWARZYSTWO w sobotę.Myślę że brak pięknych chromowanych kolektorków pod maską mnie nie zdyskwalifikuje.Co do trasy przejazdu uspokoję wielu-przejeżdżałem ją we wszystkie strony na motorze i zapewniam że Wasze posadzone Alfiątka spoko dadzą radę.Pozdrawiam i do zobaczenia .Tomasz -motodoktor
-
Błagam nie płaczcie mi tutaj nad czymkolwiek, na prawdę jest nas 11 samochodów, każdy po 30zł za zestaw, a smycze i inne gadżety sie w większych ilościach kupuje, wiec jeszcze dołożę do tego interesu, do tego fotografowi tez coś muszę rzucić, więc prosze bez zadnych takich ze nie ma konkursów i nagród.... jak ktoś ma marudzic o co cokolwiek to niech nawet nie przyjeżdża..
temu droga, temu ze za daleko, temu ze za długa trasa itp...
bedzie Siekierezada, moze uda sie tam coś zjeść nie tracąc połowy dnia.
-
Jak ktoś ma jakies krótkofalówki niech wezmie :) ja mam 4 sztuki ale musze sprawdzic czy wszystkie działają
-
Może CB radia na jakimś wolnym kanale?