U mnie też działa :)
Instrukcja jest razem z gadżetem, zresztą jak zdemontujesz stary, to i zamontujesz nowy ;)
Printable View
U mnie też działa :)
Instrukcja jest razem z gadżetem, zresztą jak zdemontujesz stary, to i zamontujesz nowy ;)
Dziś zamontowalem zestaw. Działa świetnie.
Jeżeli ktoś się waha to pisać do chyzia i zamawiać.
Montaż prosty. Oczywiście najwięcej zabawy dla kogoś kto.nigdy kiery nie zdejmowal to jej zdjęcie.
Potem to już zabawa.
Na foto stary vs nowy element...
Nie mogę uwierzyć jak janusze z magneti marelli zjebali ten kawałeczek plastiku... w limuzynie klasy e...
W Seicento z 1999 kierunki działają jak trzeba a w 166 za +- 200k nie...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c17df7ce7c.jpg[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Masa625 co do magików z MM muszę powiedzieć jedno, ten element jest bardzo profesjonalnie zjebany. Projektowany zgodnie z zasadą "postarzania produktu". Gość z seicento nie kupi całej manetki za setki ciężko zarobionych złotówek bo mu kierunki nie działają, a właściciel 166 dawał jakieś nadzieje.
Bardzo się cieszę, że elementy śmigają bez zastrzeżeń, bo dopracowanie projektu kosztowało mnie naprawdę sporo pracy i czasu.
Do zestawu dołączona jest instrukcja jak to zrobić krok po kroku. Dodatkowo prawdopodobnie wpadnie filmik na YT ponieważ informacja o tym zestawie poszła w świat szerzej i sporo osób ma problem z oceną czy sobie poradzą z wymianą.
Mi już oba nie działają więc najwyższy czas na wymianę :D. [MENTION=34986]Chyzioslaff[/MENTION] podeślij instrukcję na PW jak możesz, dzięki :)
Ja napisałem do kolegi maila ale narazie cisza więc może tu się odezwie proszę o jeden zestaw
Ja dostałem przy okazji zakupu skrzyni :D Poszło PW
A czy został jeszcze jakiś zestawik? Chętnie przytulę :)
Złożyłem zestaw, który był już niemalże rok temu u mnie...
Wszystko pięknie, ale raz po raz ciężko w ogóle wrzucić migacz i nie wiem co złożyłem źle, iż kierownica ciężej się kręci i "nie wraca".
Jakie sugestie?
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka