A ja rozwalilem dzis sprzeglo...chyba to sprzeglo... buuu ;/
Printable View
A ja rozwalilem dzis sprzeglo...chyba to sprzeglo... buuu ;/
A u mnie wypadla znowu gdzies jakas dziurka w wydechy wiec jakby jutro ktos widzial na trasie Rzeszow - Pruszkow traktor 156 SW to bedziemy my:)
Edit: dzis okazalo sie ze tlumik poczatkowy calkiem odpadl od kolektora wiec zostalismy uziemieni :( a jutro pewnie po nowy tlumik i w droge:) Wiec nie bedzie traktora SW:)
ja ostatnio przerysowałem błotnik
Nisko zawieszone auto + 5 osob + cofanie na usypanym piachem podjezdzie zwienczonym wysoko obsadzonymi kraweznikami = urwany tlumik srodkowy.
Czas naprawy - 30min. Koszt naprawy - 81PLN. Jazda 20km megapierdzaca Alfa (nawet boxer nie ma startu :P) - bezcenna. No i w koncu niemal kazdy z przechodniow i kierowcow ogladal sie za bella, mozna sie poczuc jak w Maserati :D
Witam, a ja w dniu wczorajszym będąc w Warszawie rozwaliłem miske olejową :( Laweta musiałem wracać do domu 250KM;/
Wlałem najtańszy z Reala płyn do spryskiwaczy taki niebieski zimowy i nie da rady jeżdzić taki smród, żygać się chce i łeb boli TRAGEDIA!!!
jadąc do pracy chciałem trochę polatać bokiem, pociągnąłem dźwignie i strzeliła prawa linka. Wieczorem będę miał komplet to się naprawi :)
No szlag mnie trafia, jak jeżdżę po tych pseudodrogach moją Bellą, przy wymianie amorów zastanawiałem się nawet czy możliwa jest przekładka sprężyn i amorów od Crosswagona (gleba w Warszawce to moim zdaniem totalna pomyłka), ale akurat jak przyszło do wymiany to i tak nie miałem kasy na takie zabawy :P
Widząc co się dzieje w międzyczasie zastanawiam się, czy nie kupić kiedyś Forestera :P (Crosswagon by mi było tak samo żal:P - pisałem o tym kiedyś...)
Możęsz kolego napisać, w którym to było dokładnie miejscu (ku przestrodze)? Zawiadomiłeś Policję? Czy będziesz naprawiał z własnej kieszeni? Ja bym tym bandytom drogowcom/samorządom nie przepuścił :P
ja nie zauwazyłem że samochód który stoi przede mną ma hak i za blisko podjechałem przy parkowaniu i złamałem sobie ta chromowaną ramkę od grilla