U mnie też jest -- już ściągam :)
Printable View
dlatego mi tak spadl transfer ;)))) nastepnym razem napisze dopiero jak sciagne ;)))
z HK może być ciężej, bo tu nie wywiązywali się z umowy (4 updaty rocznie), a tam jest dość subiektywnie. W kupie siła jedynie - trzeba narzekać i uderzać do Harmana, psuć im opinie poki sie nie zainteresują. Niestety z racji oddania marce i zakupu wczesnych wersji to na nas spoczywa odpowiedzialność za przetarcie szlaków ;))) co więcej, koncern traktuje nas jak szkodniki zamiast docenić, że nam zależy. Na giuliaforums jest dedykowany pracownik serwisu, który w temacie o narzekaniach przynajmniej sprawia wrażenie, że nie ma w rzyci tych gorzkich żali i sam gdzieś tam pcha to do centrali ;)))
może powinniśmy się upomnieć o takiego delegata z ramienia marki tutaj u nas? Będzie jak taki ruski ambasador, opluwany zawsze kiedy coś nam się nie spodoba ;)) ale za to będzie mógł PR-owo chociaż bronić swojej firmy ;)
Ja tez pobieram ale mam wersje 996 - 6.4gb dla mniejszej navi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
makaronek, dzięki za cynk :)
Pendrive musi być sformatowany jako ntfs
Szacowany czas 88 minut - silnik musi być włączony, No to paliwo do pełna;)
Ja sobie odpalę 20 min przed wyjściem z roboty, potem 25 min powrót i na koniec posiedzę pod domem chwile w aucie :)