W ciągu dnia robić swoje jak co dzień, praca ito., wieczorem pyknąć ze 4 browary i przestać myśleć o negatywnych aspektach życia. Myślę, ze wszystko jest na dobrej drodze ;)
Printable View
W ciągu dnia robić swoje jak co dzień, praca ito., wieczorem pyknąć ze 4 browary i przestać myśleć o negatywnych aspektach życia. Myślę, ze wszystko jest na dobrej drodze ;)
Jezdżdziłeś w trybie sport?
Praktycznie nie dane mi było - zła pogoda itp. Może przez 1500 km, które dane mi było przejechać tym autkiem w trybie D zrobiłem z 20 km - i nie, nie było to na samym początku.
Poza tym w instrukcji obsługi auta jest zapis, że nie należy korzystać z tego trybu na początku użytkowania - nie ma zapisu, że jest to zabronione.
Odbierając auto od dealera uzyskałem też informację, że bez przeszkód mogę nawet z salonu wyjechać autem w trybie D - czego i tak nie zrobiłem :)
Tym tokiem już szliśmy z kierownikiem serwisu - teza wykluczona :)
Czy wymianaj kompletnej wiÄ…zki elektrycznej nie oznacza z grubsza rozbiórki caÅ‚ego samochodu? í ½í¸£
Nie mam pojęcia - nie znam się.
Ale mam potwierdzenie, że wiązka jest zamówiona i Włosi kazali ją właśnie wymienić.
Nie do końca też wiem - co to znaczy wiązka - czy chodzi o same przewody do czujnika detonizacji czy o coś więcej.
Ale wiem na pewno - że auto w dalszym ciągu będzie przebywać w serwisie.
Witam Towarzystwo :)
Dzisiaj rano Julka została odebrana z serwisu ...
Pojeżdżę nią kilka dni - i zdam Wam dokładną relację :)
Pozdrawiam i miłego weekendu :)
będzie dobrze ale jest jedno ale- bez foto sie nie liczy:-)
Wreszcie bo ile można :)
Tym razem już bezawaryjności życzę i samych przyjemności z jazdy :)
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Gratulacje :) Jak rozwiÄ…zano problem?