Cytat:
Napisał omen;
@Omen: Czy to nadal aktualne?
Printable View
Czy ktoś się orientuje czy w zestawie KIT vogtland -30mm są w zestawie poduszki amortyzatorów czy muszę sobie oddzielnie szukać?
musisz sam kupic oryginały ewentualnie zamienniki
Omen powtorze sie ale musze zapytac bo na pw nie moge liczyc. :)
Masz mozliwosc zalatwienia tego kitu vogtlanda?
nie juz nie mam sorki za brak odp na PW
jest mam mega kociokwik ;/
mam pytanie czy jest możliwość dostania sprężyn -30/25 przód/tył? czy tylko eibach pro kit -30/30 za 650zl? i w jakich cenach znajdę dobry komplet sprężyn?
1. Ja sie w przypadku 156 nie spotkałem z takimi parametrami. No chyba że gwint ale to inna bajka.
2. Nie tylko eibach bo jest cała masa innych producentów ale w 156 tylko 30/30 lub niżej oczywiście :P
3. Sam sobie odpowiedziałes na to pytanie w swoim poscie ;) Oczywiście pewnie taniej możesz kupic jakies MTS-y, Ta-techniki, jamexy itp itd.
chciałbym z tyłu mieć troszkę wyżej oraz aby cena nie była za wysoka, a jakoś dobra
Witam
dołączyłem do grona osób które postanowiły obniżyć autko. W moim przypadku jest to zestaw od MTS 35/35. Zmieniałem je sam, jakby ktoś chciał wiedzieć jak ten proces wygląda śmiało można pisać, w miarę możliwości odpowiem na pytania. Co do MTS pojeżdżę, przetestuje, swoje uwagi zamieszczę tutaj.
Pozdrawiam wszystkich "glebiarzy" ;)
ja mam mts 35 mm i powiem ze na rownej nawierzchni auto idzie fajnie. gorzej na naszych polskich dziurawuch drogach tu jest juz gorzej. bije juz kazda dziurke. w zakratac ciezko mi jest okraslic. na 15 jest dla mnie tak dziwnie jakby mi auto wychylalo ale zobacze na 17 wieksza oponka i wogole. dam opinie z tego