Napisał
Alfastic
Możecie powiedzieć jak się sprawują w użytkowaniu fotele sportowe?
Po przymiarkach do kilku modeli Stelvio i jeździe próbnej sportowe zdecydowanie najbardziej mi pasują ze względu na komfort i trzymanie ale pełna skóra nie jest imho idealnym rozwiązaniem. Brak wentylacji na lato a na podgrzewanie zimą widziałem wiele narzekań że słabo działa i długo startuje. Idealnie by było z alcantarą w środku fotela ale takie rozwiązanie dostępne tylko w wersji Q...
Proszę użytkowników foteli sportowych o komentarz. Czy perforacja środka fotela wystarcza żeby latem nie pocić się i nie przyklejać do skóry? Czy na nagranie fotela zimą faktycznie długo się czeka i jest ono mało wydajne?
W obecnym aucie mam fotele z tapicerką materiałówą i 3stopniowym podgrzewaniem. Od momentu odpalenia zimnego auta i uruchomienia grzania stołków mija dosłownie kilkanaście sekund kiedy przez zimową odzież dociera już przyjemne ciepełko...
Jesteście zadowoleni z tych foteli czy macie może jakieś własne patenty na upały i na zimę? Poza garażem oczywiście ;) bo chodzi o sytuacje kiedy wsiadam do auta po pracy gdzie stoi cały dzień pod chmurką.