dobra, ja się dołączam do konwoju gdzieś w Tychach :) godzinę się ustali niebawem :) Izane pewnie ze mną będzie :)
Printable View
dobra, ja się dołączam do konwoju gdzieś w Tychach :) godzinę się ustali niebawem :) Izane pewnie ze mną będzie :)
Może się skuszę na spotkanie. W sumie mam tylko 15 kilometrów do Tesco :) Co prawda moja 164-ka ostatnio niedomaga ale mogę zabrać (jeśli nie będzie przeszkadzała) Cromę albo Kappę , obie za to z sercem V6 12V. Jakiegoś małego grila mogę wrzucić do bagażnika. Ale najważniejsze , może być na spotkaniu "półAlfa" ? hehehe.
ja ja to kto bydzie na murckowskiej? i o kierej godzinie
pewnie przyjeżdżaj prezesjm :) i grilla obowiązkowo weź: ja jednak nie mogę wziąć, bo nie będę jechać z domu. także grilla weźmie GladArk i prezesjm ale chyba może się przydać jeszcze jeden. a propozycja moja jest taka: jak ktoś nie może się zaopatrzyć w prowiant w domu to zapraszam na wspólną wyprawę na tesco :D <hahaha>
ja sie pisze na ta wyprawe to tesco :D
Rybnik - 12:00 pod Makro. Wyjazd 12:15. Pasuje?
Czekamy na deklaracje
Pasi :)
Jadę sam jednak
tak btw to panuje tu niezły burdel ;p
ja mam tylko jedno pytanie o której godzinie tylko tak już na 100% !!! 14 czy 15 ?
Ps. może lepiej 14 jak wy chcecie jeszcze na zakupy uderzać ?
ja bym tez optował za 14 :)
kurcze, szczerze to nie uda mi się być na 15. ja w ogóle nie będę swoim autem, więc zabieram się z ayem i dopiero przed 16 będziemy, ale to wtedy już prosto możemy ruszać :)