Heh, temat węża spoko:) no fajny, fajny... myślę,że moja 156 ładnie by wyglądała z przyciemnionymi, no ale narazie musi poczekać...
Printable View
Heh, temat węża spoko:) no fajny, fajny... myślę,że moja 156 ładnie by wyglądała z przyciemnionymi, no ale narazie musi poczekać...
Coś Płock umiera....:(
oj umiera umiera :| widzę ze w Płocku mało osób które fascynują się tą marką :|
Cześć Sebaaaaaaaa:) dokładnie Alf po Płocku pełno śmiga ale w wiekszości ludziom służą tylko jako środek transportu z punktu A do punktu B, i pewnie większość z nich nie ma pojęcia o istnieniu naszego klubu.
no jest dokładnie tak jak mówisz niestety, ostatnio rozmawiałem z kolesiem co jeździ Alfa i jak się okazało ze to Twój brat :D ma taka sama Alfę jak Ty ;> :D tylko alu 16' no i sportpacka :D
Heh, no mówił mi ale nie byłem pewny czy o Ciebie chodzi:) w Gostyku tak?
no no dokładnie :D widzę ze samochody też macie prawie takie same :D
Prawie to samo:) niektórzy co nie wiedzą, że na podwórku stoją dwa to mówią " Co on tak jeździ cały czas" heh, braciak ma inne alusy i progi:)
---------- Post dodany o godzinie 10:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:43 ----------
Jak coś to ja będe ok 20-21 ma forum, jak coś to zajrzyj to pogadamy:)
No no Twój braciak pewnie ma wersje sportpack i dlatego inna fela, progi no i na zawiasie niżej stoi :D a silniki takie same macie ;> trzeba się kiedyś ustawić na jakieś spotkano :D
No można byłoby pomyśleć nad spotkaniem, zobaczymy co wyjdzie