Aj cholera, racja racja :(
Printable View
hmm to i ja wrzucam moją wczorajszą robotę dla innego forum Alfa Romeo :P :D
https://picasaweb.google.com/1063182...48492057706946
Każdy kolor daje pole do popisu :)
Brayt lub Normfest ;)
Mogę również nałożyć powłokę ochronną od firmy Normfest (ochrona na rok przed promieniami UV itd... ) Dobra sprawa ale to już koszt.. 400 zł w górę no i auto stoi u mnie po nałożeniu powłoki minimum 12 godzin po czym powłoka jest polerowana ręcznie ....
- - - Updated - - -
Komentarz właściciela
"Powiem Wam, wrażenie jak samochód wyjechał z garażu, wszystkim opadły szczęki. Wygląda jakby wyjechał świeżo z salonu, na prawdę - po prostu przepaść!!! Nawet nie sądziłem, że da radę z niego tyle wyciągnąć, lakier w dotyku atłasowy, jak lustro, idealny, zadnych rysek czy śladów po polewaniu - na prawdę klasa!!!!!
MOKI, jesteś mistrzem w swoim fachu i teraz jasno mogę określić - wszyscy, którzy się jego czepiali, papa do norki http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/04/32.jpg Jest przekozak po prostu, samochód zmienił się nie do poznania..."
Dobra, dobra, takie tam marketingowe pitolenie :DCytat:
Komentarz właściciela
"Powiem Wam, wrażenie jak samochód wyjechał z garażu, wszystkim opadły szczęki. Wygląda jakby wyjechał świeżo z salonu, na prawdę - po prostu przepaść!!! Nawet nie sądziłem, że da radę z niego tyle wyciągnąć, lakier w dotyku atłasowy, jak lustro, idealny, zadnych rysek czy śladów po polewaniu - na prawdę klasa!!!!!
MOKI, jesteś mistrzem w swoim fachu i teraz jasno mogę określić - wszyscy, którzy się jego czepiali, papa do norki Jest przekozak po prostu, samochód zmienił się nie do poznania..."
Wracając do tematu, zaciekawiłem się tą powłoką, mógłbyś trochę przybliżyć temat? Ten Normfest chroni lakier też przed drobnymi uszkodzeniami? Czyżby konkurencja dla Cquartza?
Bardzo możliwe że konkurencja :D
Nie wierzyłem w to ale to działa ...
Pierwsze auto na którym to zastosowałem był mój peugeot 607 :D
oczywiście trzeba nakładać na to wosk który daje do tego efekt mega połysku :D
Powłoka to Paint Guard a Wosk to Speed Gloss :D
Moki a do Ciebie to gdzie trzeba samochód odstawić? Pozdrawiam
www.PolerowanieAut.pl Tam znajdziesz mapkę ;)
zapraszam na FB MOKI GARAGE tam znajdziecie sporo fot lecz to jakieś 50% tego co robię nie zawsze klienci zgadzają się na fotki czego nie rozumiem ale nie to nie :P :D
Zapraszam !
Robota robi wrażenie a ja nie mogę wyjechać z powodu braku pierdołowatej części
No niestety czasami tak bywa...