to teraz nie jedno V6 zostanie pogonione:)
Printable View
to teraz nie jedno V6 zostanie pogonione:)
hah no i jest :) ale boost'a jeszcze troche gubi jak zmieniasz bieg - mysle ze by dalo rade poprawic :)
Majster ,na poważnie czy twoim zdaniem moje JTD brzmi jak zwykły diezel po wkręceniu na obroty???? Jutro będize nagrywanie wieczorem filmiku 0-200 tym razem dobrą jakością.Może wtedy zobaczycie to nieszczęsne podświetlenie,które na pewno nie jest jakieś krwisto czerwone.
Panie bocian ,proszę o riposty.
Coś mi nie pasuje, na tym filmiku wbijasz 3ke przy ok 70 km\h w pierwszym, który podałeś przy ok 100km\h.
A tak poza tym nie objechał byś mojego 2.4 :)
Nie napisałem, że sobie zmyśliłeś czy coś, tylko poddałem pod wątpliwość pewne rzeczy, które pisałeś. Nie twierdziłem, że zmyśliłeś wszystko o aucie, ale czytając o tym, że pisałeś z tego same IP co kolega bajkopisarz, daje trochę do myślenia? Prawda? Szacunek za to, że pokazałeś takie filmiki i nawet pokazałeś twarz, ale ja myślę, że tu wszyscy mieli zastrzeżenia co do jednego: tego filmiku z zielonym podświetleniem, nikt tu nie chciał Cię obrażać, ja sam wcześniej czytałem Twoje tematy, bo sam planowałem mody u Rogala. Jakbyś się go zapytał to rok temu był u niego gościu, co już miał przygotowany IC i wydech w El-tecu i rozmawialiśmy o przerobieniu turbiny i programie, ale tego samego dnia rozbiłem auto...no i nic z tego nie wyszło. Chociaż co się odwlecze to nie uciecze, teraz będę miał jeszcze mocniejszą AR przygotowaną przez Cinka i mogę go jak najbardziej polecić, zostaje mi teraz tylko program.
Ogólnie wszyscy tu mieliśmy zastrzeżenia do pierwszego filmiku no i chyba możesz sam teraz przyznać, że nie bezpodstawnie(bo ten filmik to nie jest Twoje 1,9jtd 16v).
Pozdro
Ja powiem może tak: na ostatnim filmiku słychac prawie tak jak u mnie w jtd, przy mocniejszym dodaniu gazu - to taki charakterystyczny dziwek dla jtd. I niech mi jeszcze ktos napisze że jtd chodzi jak traktor, to albo ktos ma kompleksy, albo nie słyszy.
wiadomo twoje troszke inaczej mruczy, nie wiem co tam zmieniałem, ale mocniej go słychac:) za to jak chodzi na luzie to normalny jtd:)
Moje inaczej chodzi bo jest wypiaskowany kolektor wydechowy,i do tego brak obu katalizatorów.
Matt21-wybacz stary ale niet.
kecaj77-Polecam MR MOTORS.Z Witkei mmam barodz dobry kontakt,i pewnie kiedyś spytam otwoją alfę.Jutro nagram jeszcze raz 0-200 wieczorem,wtedy na dobrej jakości sami zobaczycie to nieszczęsne podświetlenie.
Tylko jedno jest dziwne, od 0-100 na tych filmikach wyżej masz ok. 9-10s, a na tamtym jest około 7s(rozumiem, że było mokro). Ja nadal uważam, że tamten filmik to fake. Na tym starym filmiku nie widać zmiany na drugi bieg przy około 30kph. Aha i nie ma bata żeby zegary tak po prostu z białych podświetlonych na czerwono zrobiły się czarne podświetlane na zielono na nagraniu z komórki.
Dziś zrobić dobry czas do 100 naprawde nie było szans.Moje sprzęgło ,również mówi dość,ale cos jeszcze się nagra.Acha było nas 2,a kolega waży dobre 100kg.
Bo tamten filmik to jest fejk, ale kolega myślał, że jak wsadzi 8 innych to przestanie być fejkiem albo coś. Generalnie chłopak próbuje nam udowodnić coś, czego nikt mu nie zarzuca rozmijając się z tematem, z którego wynika że się zbłaźnił i wyzywanie innych & wsadzanie 86 filmików tego nie zmieni, szczególnie że na żadnym nie lecisz 90 na dwójce.
http://www.youtube.com/watch?v=HDiQbbvJwFU
Przy bursztynowym podświetleniu wskazówka jest w tym kolorze co cyferblat, jakby jakieś UFO zmieniło czerwony na ufoludkowy zielony, to razem ze wskazówką.
Di end.