witam Wojtka :) ja już się doczekać nie mogę na te cuda :) Regisssss!!!
Printable View
witam Wojtka :) ja już się doczekać nie mogę na te cuda :) Regisssss!!!
jestem jestem :) powstał właśnie projekt w wersji ze tak to określę RC ale zdjęcia już jutro bo dzisiaj nie dałem rady.
to cieszę sie że projekty ida ku dobremu :) więc czekamyy dalej no i oczywiscie mam nadzieję że lada dzień ruszą zapisy na te cacka ;) pozdrawiam :)
Też bym chętnie widział taki breloczek u siebie przy kluczykach :)
Załącznik 12556
Tak wygląda RC,
muszę jeszcze zmniejszyć wcięcia żeby po drugiej stronie ładnie zmieściło się Alfaholicy.org,
może zmniejszyć i dopracować matowanie? coś jeszcze? jakieś propozycje?
co do zapisów to pewnie trzeba by zorganizować jakąś akcję uzgodnioną z administracją forum
Jak dla mnie jest bomba:D Choc wolalbym chyba cala matowa koniczynke:) Tylko nie zedrzyj Regis z Nas skory jak wystawisz aukcje na allegro;)
Super wyszło :) Dodać napis i otwierać sklep :D
Ładnie wyszło . A jaki jest przybliżony rozmiar koniczynki ? Coś jak moneta 5 złotowa czy mniejszy ?
cos Pięknego :) jak dla mnie nic dodać nic ująć, ja dziś z nudów rysowałam sobie węża z logo i myśle że też ładnie prezentował się jako brelok lub wisior.... strasznie mi zależy żeby mieć takie coś, trzeba pomyśleć jest wielu chętnych :) Regis normalnie szacunek dla Ciebie ;) dobrze że ten post powstał, odkryliśmy talent :)