i słusznie robisz, zaoszczędzisz na robocie potem :)Cytat:
Napisał Szef
Printable View
i słusznie robisz, zaoszczędzisz na robocie potem :)Cytat:
Napisał Szef
może ekipa Warmii i Mazur chętna na Cuore Sportivo i Gran Turismo w Wielkopolsce ? :)
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...niu-vt8145.htm
:)
qbas,
Ja sie niestety nie wybieram za malo czasu za malo kasy za duzo nauki
Panowie na warmi i mazurach nareszcie cos rusza
Na innym forum znalazlem takie info
http://www.alfa-lancia.pl/forum/view...p?t=1151016781
Zgadalem sie z tym gosciem i oto jaka odpowiedz otrzymalem
Odpisalem do niego podajac mu namiary na ten watek Jak juz wszystko bedzie wiadomo co do www forum itp ma sie odezwacCytat:
Ile jest was osob okolo ? MAcie swoj klub swoje zrzeszenie ? Bo ja chce
wlasnei krecic typowy klub w tym tygodniu ruszy forum i bede zbieral
liste kto chce sie przylaczyc .Bo 12-13 kwietnia chce zrobic pierwszy
zlot klubu .Myslalem o gryzlinach jest fajne miejsce moglbym w okolicy
zalatwic tani nocleg z ogniskiem tansze wejsc na basen w Aquaparku w
Pluskahc wszystko do ogarniecia .Pozdrawiam to moje GG : 2832138
.Rozeslij dalej ludziom co CI napisalem bo musi cos sie wreszcie
konkretnie ruszyc w Olsztynie .Pozdrawiam
Co wy na to ??
chyba także i Panie ;)Cytat:
Napisał Szef
brzmi ciekawie, wizja kolejnego forum mnie odstrasza jednak trochę ;) ciekawe jakie pomysły na działalność ma kolegaCytat:
Napisał Szef
a kiedy jakiś spocik robimy tak w ogóle ? przedświątecznie to już się pewnie nie uda (a może ? ) ale jakoś niebawem ?
Fakt przepraszamCytat:
Napisał qbas
Mysle ze mozna by go polaczyc z rozruchem tego nowego regionalnego klubuCytat:
Napisał qbas
czyli 12-13 kwietnia
Witam wszystkich . Informatyk powiedzial ze sroda /czwartek forum juz ruszy takze zapraszam . CO do moich planow i dzialan dotyczacych klubu na poczatek chcialbym zebysmy sie wszyscy poznali i zobaczyli swoje Belle:) Tak jak pisalem z kolega planowalbym pierwszy spot na 12-13 kwietnia . Myslalem o dwu dniowym ,ale to kwestia do dogadania grunt zeby sie spotkac . I teraz mam taki nastepujacy pomysl zeby zlot zrobic na opuszczonym pasie startowym w Gryzlinach ,tam poogladac samochody troche poszalec ewetualnie ,moze jakis grilik .A dalej zeby pojechac do Plusek ( kolo Stawigudy ) .Tam w cenie ok 70zł od osoby moglbym zalatwic nocleg ,kielbasy ,pieczywo ,napoje bezalkoholowe ( alkohol kazdy we wlasnym zakresie) , i duze pole namiotowe do naszej dyspozycji gdzie rozpalilibysmy ognisko i sie pobawili troche .Taka ja mam wizje ale wszystkie pomysly zbieram bo nie wszystkim moze pasowac :) Pozdrawiam wszystkich
A co do tego forum ktore juz lada dzien bedzie ,to nie chce zeby to bylo kolejne forum gdzie pelno wszystkiego tylko forum typowo klubowe i typowo dla nas . Zrobie tam dzialy ktore beda dostepne dla kazdego i dzialy ktore beda dostepne tylko dla nas zeby nie bylo balaganu ,pozdrawiam
nooo kombinujesz w dobrą stronę, nie tylko parkingowe lansowanie ale jak warunki pozwolą to można mały track day zrobić od razu :)Cytat:
Napisał Alfa Romeo 164
podoba mi się inicjatywa, termin też odpowiedni tylko nie wiem czy coś akurat w ten weekend mi nie wypadnie
jak tam reszta olsztyniaków?
Witam.
Bardzo fajny pomysł , gratuluje. Taki "porządny" zlocik pasuje mi jak najbardziej. Trzeba się zrzeszać przecież :D
Co do forum, to niestety mam obawy ( oby nie słuszne ), że może być troszkę nudnawo. Żeby było ciekawie trzeba ogółu ludzi , a z tym może być ciężko. Alf co prawda przybywa w Olsztynie , ale większość ich właścicieli wydaje mi się nie czuje tego ducha.
Ale pożyjemy - zobaczymy .
Jak już forum będzie , podeślij link.
Pozdrawiam.