a ja powiem tyle, ze wole kupic 4 komplety za 50 zl w ciagu 2 lat niz jeden markowy za 150/200 zl.W tej chwili mam Motgumy i troche sie juz zuzyly ale mam je chyba ponad rok.Teraz kupie pewnie cos z tych o ktorych pisali wyzej koledzy.
Printable View
a ja powiem tyle, ze wole kupic 4 komplety za 50 zl w ciagu 2 lat niz jeden markowy za 150/200 zl.W tej chwili mam Motgumy i troche sie juz zuzyly ale mam je chyba ponad rok.Teraz kupie pewnie cos z tych o ktorych pisali wyzej koledzy.
za 50 ??
bogacz
ja kupuję jak jest promo - za ok 20-30 :lol:
no bocius za motgumy dalem cos 55 zl.Sorry bylo mnie stac:D.Jak chcesz to wspomobge Cie 20 zl i tez bedziesz mogl sie cieszyc wycieraczkami dla tych troszke bogatszych:cool:
Ing
88 1050 1272.....
:D
dobra zarty zartami ale mam takie samo podejscie do sprawy wycieraczej jak bociek.
Panowie, które z tańszych zestawów wycieraczek mają płaskie mocowanie? Większość mocowań takie wielkie, ordynarne. Jakie ma mocowanie alca? Ma ktoś założone? Ja je zakładam w busie i jestem zadowolony, ale to są normalne.
To ja jestem szczęśliwcem. Kupiłem 2wa komplety Boscha. 31 Grudzień 2013 była wyprzedaż w kauflandzie 5 zł za sztukę. Jak na razie działają super do grudnia wytrzymają może znowu coś się pojawi. Nie było tej na chyba 54 cm, ale wziąłem na 70 i przekładka gumek.
W zeszłym roku przed zimą kupiłem Bosch Aerotwin za ponad 100zł i co? Przed tą zimą musiałem je wy****ć do kosza. Kupiłem na szybko jakiś kał z TESCO za 30zł żeby w ogóle coś widzieć, ale po 2 miesiącach przestały zbierać 20% powierzchni na środku szyby.
Znajomy jeździ prawie dwa lata naVALEO X-TRM i mimo że robi 100 tyś. km. rocznie, działają jak nowe. Nie wiem czy to fuks, ale też zainwestowałem (nie tak wiele, bo 80zł) i zobaczymy. W końcu po pół roku mam idealną ciszę nawet na suchej szybie, bo trafiał mnie już szlag :D
Mi Bosche rozmazują po szybie jak głupie... 100zł jak psu w dupe. Zamówiłem motgumy :D