Przemek chodzi mi o sam fakt kłamania w ogłoszeniu, chociażby zaczynając od tak elementarnego parametru jak rok produkcji auta - ale tak jak pisałem wyżej, trzeba obczaić szyby :)
Printable View
Przemek chodzi mi o sam fakt kłamania w ogłoszeniu, chociażby zaczynając od tak elementarnego parametru jak rok produkcji auta - ale tak jak pisałem wyżej, trzeba obczaić szyby :)
Jeżeli rozpatrywać to w ten sposób to masz rację, ja pomyślałem bardziej jako o błędzie przy wpisywaniu. Co do mocy to mam nadzieję, że tylko starła się czerwona farba. To już dwie rzeczy, które być może uda się zweryfikować telefonicznie. Jeżeli ktoś znalazłby/znał ciekawy egzemplarz do 40tys. z okolic Trójmiasta(najlepiej do ~200km) to proszę o podrzucenie linku czy też podanie namiarów poprzez PW.
Myślę, że nie możesz nastawiać się tylko na okolice Gdańska, jeżeli chcesz znaleźć naprawdę dobry egzemplarz. Ja oglądałem 2 w Gdańsku i 1 w Wejcherowie - żadna mnie nie powaliła.
Niestety zdarza się, że po coś wartego uwagi trzeba pojechać trochę dalej (o ile wiem karmal leciał z Częstochowy do Poznania, ja goniłem ze Szczecina do Krakowa).
Póki co się nie spieszy, jeżeli znacie coś ciekawego w okolicach Warszawy, Poznania czy nawet dalej na południe to jestem skłonny tam pojechać. Myślałem już wcześniej o Warszawie bo jest tam kilka sztuk w tej kwocie, jedna z góry odpada bo pytał ktoś o nią kilka stron wcześniej i wisi już dość długo.
Zobaczymy, pewnie dojdzie do szukania gdzieś dalej lub nawet za zachodnią granicą, przy okazji - może znacie kogoś w miarę zaufanego z Trójmiasta kto się tym zajmuje? Póki co mamy zamiar obejrzeć kilka sztuk w pobliżu, głównie dlatego, że mamy znajomego, który pracuję z samochodami z koncernu Fiata na co dzień, więc pomógłby nam w dość dokładnym wstępnym sprawdzeniu - dla mnie to ogromny plus.
Teraz widzę, że "kapkę" ponad budżet, ale zawsze można podjechać i obejrzeć - http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sw-...C17689647.html
Kup auto od Niemca... wielki wybór masz na autoscout.de
Witam!
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc postanowiłem dopisać się do prośby kolegi o pomoc przy zakupie.
Właśnie pozbyłem się swojego autka i poszukuje 159 1,9 JTD 150 KM..
Zainteresowałem się takim ogłoszeniem:
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-fu...511614340.html
Ktoś może oglądał bądź wie coś więcej na temat tego autka?
Mam tam ponad 300 km i nie chce jechać na darmo..
Będe wdzięczny za pomoc..