Chętnie bym się wybrał na ten mój 'pierwszy' zlot jako posiadacz Alfy. (oczywiście, jeśli Wam to nie przeszkadza, bo widzę, że raczej zgraną paczką tam będziecie)
Printable View
Chętnie bym się wybrał na ten mój 'pierwszy' zlot jako posiadacz Alfy. (oczywiście, jeśli Wam to nie przeszkadza, bo widzę, że raczej zgraną paczką tam będziecie)
Oczywiście, że nie przeszkadza - każdy będzie mile widziany :) A im nas więcej tym weselej więc wpadaj :)
Może jak już wszystko na spokojnie ustalimy to damy znac jakiejs telewizji np. z regionu:) hihihihi albo zrobic przejazd kolumną przez miasto:)
Obczaiłem pogode i niby ma byc słonecznie i ciepło zarówno 9 (sobota), jak i 10 (niedziele). Także teraz tylko ustalic który dzień i godzine.
sobota lub niedziela 9-10 czemu nie...
ja to bym byla bardziej za 10 niedziela...ze wzgledu na uczelnie
a ja znowu w niedziele mam uczelnie dlugo i nie dam rady, ale w sobote kolo 16-17 bym mogl sie zjawic:)
Ja jestem bardziej za sobotą 9.IV
Zbiórkę bym zrobił (przynajmniej Tych nie z Rybnika) na parkingu Aldi w Chwałowicach także po drodze bd przejazd przez miasto,
a po 2 to można puścić cynk do TVT z całym planem spotu, może się zjawią:)
Pozdro
Załóżmy, że ustalilismy date na 9, a teraz godzina tak, co by w miare wszystkim pasowała. Wiadomo jak sie ktos spózni to głowy nie urwiemy:)
godzina 15?