-
sebo jesli masz halogeny to na 99% bedzie musiał sie ich pozbyc.
pod zderzak 156 przed fl wejdzie 550x140x65 jak i 550x180x65
wyjscia i wejscia z 1 strony w sumie nie ma sensu robić bo za dużo dłubania
zderzak włożysz bez wielkiego przycinania.
ta mała chłodnica zostaje nic nie trzeba przesuwać, usuwać itd po za właśnie halogenami.
pzdr
-
w 147 jednostrony IC daje mniej grzebania z orurowaniem, sprawdzone i potwierdzam. Nie wiem jak w 156
-
Porazka troche ze trzeba bedzie halogeny usunąć. Kolin, wlasnie mysle nad takim coolerem jednostronnym. Teraz kwestia ze nie jest to sprawdzone w 156 i lipa bedzie jak kupie i okaze sie ze nie bedzie dalo sie nic wymyslec. Mysle ze glownym problemem jest obuodwa filtra powietrza bo ona zaslania dostęp gdzi mozna by puscic rurke ic turbo
-
powodzenia z jednostronnym w 156 ;)
w 147 do zrobienia bez problemu ;)
robiliśmy w 156 fronta no i halogeny i ich mocowania w zderzaku musiały wylecieć.
-
a jaki byl wymiar coolera? coz jesli nie bedzie wyjscia to jej wywale choc wolal bym zostawic. Pisalem do marcina i napisal ze jednostronny bylby lepszy bo mialby mniejszy lag. Wiec chyba taki zamowie. Omen, a masz jakiejs zdjecia z montazeu tego coolera do 156? lub nawet montazu w twoim aucie?? jesli masz do podeslij nawet w tym temacie lub na e-mail, bede ci bardzo wdzieczny
-
Jednostronny zawsze bedzie lepszy jedli chodzi o lag.
My wkladalismi IC z wymiarami rdzenia 550x180x65.
-
Pozostaje mi tylko teraz zamowic jeden albo drugi, rurki, łaczniki i kumpla z migiem i trzeba sie brac za robote. Tak jak wczesniej prosilem jesli mialby ktos jakies zdjecia z prac to bardzo prosze tu wklejic. Moze bym cos podpatrzyl
-
Migiem bedziesz spawal nierdzewke?
Ja forek nie posiadam niestety..
-
Migiem możesz spawać jak masz specjalny drut do nierdzewki i spokojnie można spawać ja miałem elektrycznie i też było tylko że dużo szlifowania było ale dało radę...
-
No wlasnie te szlifowanie pozniej to masakra, jak po TIGu nic nie robilem i wyglada ok.