A ja mam takie pytanie. Kupilem Alfę i zauwazylem ze pod machą jest jakiś box (dodam ze Alfa 159 1.9 120km) czy mogę go usunąć po prostu bez zadnych podpięć do kompa? Wygląda na taniego chinola=)
Printable View
A ja mam takie pytanie. Kupilem Alfę i zauwazylem ze pod machą jest jakiś box (dodam ze Alfa 159 1.9 120km) czy mogę go usunąć po prostu bez zadnych podpięć do kompa? Wygląda na taniego chinola=)
Może zdjęcie wrzuć, szkoda wyrzucić jak by to było jakiś Novitec etc. :D
Wieczorem wrzuce, ale to jakis chinoll chyba śmieszny '' evolution.. coś tam) chodziło mi bardzije czy mogę po prostu to odpiąć i jeździć bez grzebania w kompie.
Dobra wrzucam fotke tego ustrojstwa
Szybkie wyszukanie w Google i zupełnie najtańsze badziwie to nie jest, ale jakość też jest pytaniem :) http://www.evolussem.com/shop/fr/boi...742738386.html
Według tej tabelki, o ile fabrycznie masz 120cv to teraz powinieneś mieć 147 :D I doatkowych 47Nm.
Twoje auto przyjechało z Francji?
Tak tez sprawdzilem u wujka google juz, z Belgi przyjechalo. Z tego co czytałem wzmianki żadnej nie było o zmianach w oprogramowaniu, także mozna to wywalić z auta chyba.
Ciekawe ile wypluło na tym boxie
Nie kupujecie tego szajsu pieniądze wywalone w błoto, lepiej podjechać i wgrać bezpieczną mapę do sterownika i wydanie raz pieniadze,a działa latami i przede wszystkim jak ktoś robi to z głową.
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą :)