Też uważam, że będzie ładna pogoda. Tak więc szykujmy się powoli.
Printable View
Też uważam, że będzie ładna pogoda. Tak więc szykujmy się powoli.
O ktorej godzinie planowane jest rozpoczecie w Osnie?
koło 13
ja dorzuce coś od siebie.
zabieram ze sobą lapka z alfadiagiem więc również mogę być pomocny.
proponuję poruszanie się z prędkościami bulwarowymi. w zeszłym roku była zdecydowanie przelotowa i niekoniecznie wyglądało to ładnie z zewnątrz.
Ja do najwolniejszych nie należę, ale konwój kilkudziesięciu aut grzejących 150km/h nie wygląda fajnie. A plan jest taki, żeby się dobrze zaprezentować.
W zeszłym roku chyba faktycznie trochę przegiąłem dlatego w tym roku zdecydowania spacerowo i przepisowo :) Czy ja mam prowadzić konwój z ZG czy ktoś inny mi to bez różnicy dla mnie liczy się sama przyjemność z jazdy w kolumnie i spotkanie się z ludźmi o podobnych zamiłowaniach :)
Też uważam, że należy jechać przepisowo, a najlepiej ciut wolniej. Wtenczas nas zauważą. Zresztą w obszarze zabudowanym rzadko kiedy przekraczam 50 km/h. Popieram przejazd z prędkością spacerowej kolumny .
anioł nie zamierzałem cię krytykować:) ale faktycznie grzałeś na maxa, a ja oczywiście za tobą :) TS'y potrafią.
Ale nie o to chodzi. A co do prowadzenia to GTV jakby nie było jest mało spotykana na naszych drogach więc kolumna będzie wyglądała super jak będziesz na przedzie :) No chyba, że ktoś ma "większego" rodzynka...
Jestem za aniołem.
z Zielonej Gory o ktorej startujecie i skad dokladnie ? wstepnie DLU mogloby sie gdzies podczepic
masz dokadne info na pierwszej stronie ;)
oficjalnie:
JEDZIEMY NA 100%
jesli nawet ma padac to niewiele. parasol zawsze lepiej zabrac niz zostawic w domu ;)
DO ZOBACZYSKA