właśnie okazji jak na lekarstwo!!!! jedyna niepowtarzalna...przynajmniej dla mnie, nawet z ekipą ze swoich rejonów nie mam kiedy wychylić bo czasu brak...
Printable View
Bez takich mi tu! bo mi smak sie psuje. To jest temat tylko o zlocie Opolskim- kazdy zabiera to na co ma ochote- niezabierajcie nic i nikogo wbrew woli zabieranego moga być kłopoty:):):), a za pyskówki i obrażania bana! miło ma być sielsko i anielsko. Pozdrawiam wsyzstkich AVE ALFA
zapraszam wszystkich pasjonatów nie maruderów na zlocik do OPola
Klimat marki na pewno będzie. Zawsze był. Zapraszamy 11.06 do Opola
Jednego jak i drugiego.............koniec to dla Ciebie niech będzie siedzeniem w domu i mniemanie o byciu pasjonatem marki..............I według Ciebie hmmm pasjonaci nie moga mieć rodzin tylko być singlami -dziwne stwierdzenie...dlatego zapraszam całe familjie milośników marki Alfa Romeo:D:D he he
hehehee tylko przeczytaj co się pod Twoim czerwonym kryje ..... :D hehehe i akurat w tym wątku wypowiadają się Ci co przyjadą więc daj sobie na wstrzymanie albo przyjedź. Będziesz miał możliwość pokazać że nie jesteś tylko hieną jak do tej pory... Zapraszamy :)
Hyena?? Widziałeś moja 164? Wiesz co planuje kupić?? Uważam się za pasjonata marki.. A jednak zamierzam być... Dziwne nie?
HyenaHF, zawsze omijałem dalekim łukiem komentowanie Twoich zachowań i tekstów, które wypisujesz na tym forum. Jeżeli nie przyjeżdżasz na zlot nawet na jeden dzień, to prosił bym o zaprzestanie wypisywania swoich komentarz. Wiele czasu, nerwów i wysiłku kosztowało nas, razem z Hannah i Kolasiem zorganizowanie tego zlotu, zwłaszcza iż jest to pierwsza tego typu impreza, której organizacji się podjęliśmy. Wiec przestań się wypowiadać w tym wątku i psuć wszystkim humoru oraz miły klimat.
Panowie, hamujemy język! Życzę udanego zlotu :)