Wrzuć zdjęcie jak możesz. Ciekaw jestem jak to wygląda ;)
Printable View
Jak ostatnio sprawdzałem w ASO cenę panelu środkowego ze 159 TI (po VINie) to zaśpiewali sobie coś ca. 1400-1500 zł...
Hej Panowie, a jak to jest ze zdejmowaniem tego srebrnego plastiku z kierownicy? Czy wymaga to jakiejś szczególnej gimnastyki?
Trzy wkręty od spodu trzymają ten panel.
w końcu :D się udało zdemontowac poduszke :) konsole i wszystko co było potrzebne a raczej wymyślone do obklejenia :) także efekt widać na zdjęciu :) kolor to czarny alu szczotkowany ale mieni się on w aparacie na czarno szaro a nawet srebrno :D jak na nocną robotę to jestem naprawde mega zadowolony :)
Cel osiągniety :)
jedynie co mnie ciekawi i tu chyba ukłon w strone kolegi "Misiu" dało by się zrobić takie ramki na zegary ??:) ja zrobilem je z starych ramek licznikowych z 145 ( na zdj jeszcze nie dokończone bo to pierwsze zdjęcia były. Daloby się zrobić takie ramki na te tunele ?:) zobaczcie może się wam też to spodoba ;)
a przy okazji jakis pajac nie podpiął mi kostki w kierownicy slużącej do sterowania radiem :) po namyśle nie dziwie mu sie bo już tez mnie wkurza jak mi w nocy przed oczami cos czerwonego lata :D
na zdj przed i po zabiegu;)
Loco, świetna robota.
Ja pewnie też podjąłbym się takiej zabawy u siebie, ale moja konsola to prążkowane aluminium, przez co faktura nie jest gładka, zatem oklejanie nie wchodzi w grę...
Co do tych pierścieni na zegarach, to fajnie to wygląda, a jeszcze lepiej by wyglądało, gdyby to było profesjonalnie przygotowane, zatem, ukłon w stronę Miśka ;)
Pozdrawiam.
- Rafał
Jak sie nie mylę to na ebay-u UK widziałem takie pierścienie. Moim zdaniem to trochę sie gryzą z reszta bo nie sa aluminiowe tylko chromowane zatem wyglądają jak dokladane czyli średnio. Ja tez mam prazkowane aluminium całej deski ale w dobrym stanie wiec dbam o nie żeby zawsze było jak nowe:)
pozdrawiam:)
no właśnie te peirścienie są chromowane :) co widać na zdjęciu jak daja po oczach :D ale w rzeczywistości są bardzo stonowane:) jeśli chodzi o nawiewy to tam jest plastik i dlatego efekt jest inny :) fajne byłby pierścienie właśnie tak jak kolega Tomek wspomniał żeby byly takie same jak reszta czyli np mogłoby być aluminium ale zmatowione a nie na połysk żeby się ladnie zgrywały :)
Dzięki Alces ;) no i czekamy na tego miśka :D niech zobaczy to będzie myślał :P edgecama i cada mam w małym palcu więc gdyby ktoś pracował na CNC moge zrobić te rysunki i można wypuścić wersje próbną ;)
cos ta Twoja poducha w kierownicy dziwnie wyglada.Ja mam inny ten napisa pod logo AR.Mi sie nie podoba oklejanie.Mialem tez oklejone i wszystko odlazlo,robily sie bable wiec pomalowalem.Zobaczysz co bedzie u Ciebie.Moze nic sie nie bedzie dzialo.Pozdrawiam
jesli cada masz w malym palcu to rysuj te krazki,ustalaj grubosc blachy i lecimy z koksem:)rysunek slesz mi na meila i palimy:)
u mnie z tymi pomyslami jest tak ,ze wszystko zawala konstruktor tzn niema czasu tego rysowac,ale jesli beda gotowe projekty do palenia to naprawde moge wiele:)niestety bez aluminium,nie mamy programu na laser do palenia alu:(
wiec czekam
ach ,i czy te pierscionki sa zatoczone po bokach czy plaskie?