No to chyba wiemy kto go zorganizuje:D
Printable View
No to chyba wiemy kto go zorganizuje:D
Któregoś roku zastanawialiśmy się z Majkelem nad Koszalinem ale są ale.Tor jest i to nawet fajny i tylko to.Infrastruktura wokół toru nie nadaje się do postawienia aut.Nie ma tam po prostu na to miejsca:( Drugi problem to ośrodek na tyle ludzi.Możliwe że w Mielnie,Łazach bądź Unieściu znalazło by się coś na tyle ludzi ale domniemam sądzić że już by trzeba było myśleć nad rezerwacją.Miło by było ugościć całą ekipę u nas na Pomorzu ale czarno to widzę by zlot odbył się w Koszalinie.
grzybek nawet zajął bym się organizacją ale w tym okresie gdzie najbardziej trzeba być aktywnym to nie ma mnie w kraju:(
Patrzałem na ośrodki w okolicy i nawet parę się znalazło.Łazy,Sarbinowo (220-300 osób) ale nie ma co się zbytnio podniecać hehe.Zobaczymy co Majkel napisze:P
Tor w Koszalinie ma taką wadę, że nie ma gdzie postawić samochodów. Parę lat temu klub Renault robił tam imprezę i 40 samochodów to już było sporo. Tor w Biłgoraju dawał nam sporo luzu, a Koszalin przy tym to klitka - pomimo tego, że długości obu torów są podobne.
Tor kartingowy w Koszalinie jest na głównej ulicy wjazdowej do miasta od strony Poznania, więc nie trudno domyśleć się co się dzieje w sezonie w Koszalinie kiedy wszyscy jadą do Mielna - Do Polskiej Californii :D
A nie mówiłem że będzie kibel:D Grześ wyburzymy garaże hehe.A wiesz co jest teraz w miejscu byłego placu manewrowego?
nie bardzo :)
Koszalin był by bardzo OK :)
Grześ bo jak tam nic się nie dzieje to poniekąd już by było trochę miejsca:P A tak prawdę powiedziawszy ciekawe ile osób by przyjechało z dołu Polski gdyby zlot był u nas?
Pewnie tyle samo ile przyjechało z góry Polski gdy zlot był w Suścu ;)
A może coś się znajdzie w Wielkopolsce, Kujawsko Pomorskim, Łódzkim lub Mazowieckim ?