Ten temat powinien ruszyć w maju, jeden kolega z forum zaoferował pomoc ale dopiero od maja także cierpliwości :)
Printable View
Mamy już maj, co z breloczkami? :D
chyba sie nie doczekamy... kolega producent wyjechał na weekend .... ;)
Trzeba go znaleźć i skopać dupsko :D
Sorry za bardzo nie mam czasu. Nowa praca i na dzień dobry wyjazdy serwisowe itp. Ale mam chyba dobra wiadomość:) Sprawa breloków poszła już do flatbeeta i pisał, że się nimi zajmie po weekendzie. Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich mijanych AR na trasie Lubań A4-> Dąbrowa Górnicza-> Otmuchów-> Leśna było ich trochę.
Też. Byłbym zainteresowany kompletem gadżetów
Ja mam się zająć tym temat, aktualnie ruszyłem z dywanikami i przez najbliższy tydzień one są na pierwszym planie. z brelokami jest ten problem że zamówić trzeba minimum 100 żeby były z dobrej cenie i tu sie pojawia pytanie czy większość z tego sprzedamy od razu czy nie... po ankiecie wnioskuję że może być z tym problem ale na dniach odświeżę temat i spróbujemy z tym ruszyć. jeśli te 100 sztuk się rozsprzeda w przeciągu 2/3 miesięcy to będzie dobrze :)
ja wezmę na pewno dwa to zostanie 98:)
I ja wezmę, ale jak ktoś mi sprzeda obudowę kkuczyka 2przyciskowa, czarna do 156 w dobrym stanie, bo moja już nie ma możliwości czegokolwiek przyczepienia.
Wysłano za pomocą myśli z SGS2