No to nam się Arki zaalfiło:)
Printable View
1 września zapraszam wszystkich fanów na spotkanie na stawach rodzinnych w Pilchowicach.
1 września - spotkanie na stawach u Damiana
Jak zawsze, spotykamy się najpierw na parkingu za stacją benzynową pod Auchan (Gliwice ul. Rybnicka).
Planowane wyjazd spod Auchan godzina 15.00 - na samych stawach jesteśmy do 15 minut.
Każdy niech weźmie ze sobą coś na grilla - ketchup, musztarda oraz talerzyki jednorazowe będę na miejscu. Napoje bezalkoholowe do kupienia na stawach.
Na miejscu postawiona jest duża wiata, także deszcz nie jest wymówką do nie pojawienia się :-)
Dla wędkarzy możliwość połowu ryb.
Dla dzieci trampolina, zjeżdżalnia, piaskownica oraz huśtawki.
Możliwośc gry w paintball'a - lista chętnych do 30 sierpnia.
Dojazd :
http://maps.google.pl/maps?saddr=50....p=1&sz=13&z=12
Hejka właśnie wróciłech z wakacji w Zakopcu Załącznik 67081 i sie melduja:) ....
PS. Dadasiek odnośnie tych stawów- Da się tam dojechać na " nieterenowym zawieszeniu " bo ostatnio kumpel też mnie sciągnął na zalew 30KM i musiołech auto przy szosie łostawić:D
Nazar trza se było suv'a tak jak jo kupić to by nie było najmniejszych problemów ;D
Na tego paintballa to bym się z chęcią wybroł ;)
ja, można dojechać, nie mając suva :P
z głównej drogi to może z 150 metrów jest, także dasz radę .
pozdrawiam i zapraszam,
Adam
Dobry, na ogólnym już się przywitałem, czas na bytomskim rejonie;) Witam wszystkich z Bytomia i okolic. Mieszkam w Szombierkach i też dopadł mnie "wirus Alfa". Powoli się odnajduję na forum i przy okazji mam pytanie, czy możecie zarekomendować solidny warsztat jak najbliżej Bytomia. Znajomy polecił mi gościa w Sosnowcu, który powymieniał mi konieczne rzeczy po zakupie, ale niestety mam do niego trochę kilometrów. Jak odbierałem Bellę, trafiło się w sobotę, to wyjechałem z Bytomia ok 7,30, a na miejscu byłem przed 10:(. Niestety sam raczej nie znam się na mechanice i taki adres by mi się przydał, macie kogoś na miejscu? Pozdrawiam
Witamy ;)
Masz ode mnie pw z namiarem na mechaniora.
Tak przy okazji można by znowu zrobić jakiś spot w ten weekend ;) Pogoda fajna więc nawet grilla szłoby zrobić
zapraszamy do nas :-)
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post947100
pozdrawiam,
Adam
No ja niewiem czy na weekend się wyrobie bo mi osłona przegubu wewnętrznego poszła i musze się za to zabrać żeby całego przegubu nie wymieniać więc się okaże.... PS. MK1920 ...Witojcie ,witojcie w klubie...