widziałem wczoraj nowego członka, czy raczej tylko zaciekawionego użytkownika Alfy?? nie pytałem z racji zajechania tylko na chwilkę.
Printable View
widziałem wczoraj nowego członka, czy raczej tylko zaciekawionego użytkownika Alfy?? nie pytałem z racji zajechania tylko na chwilkę.
Kolega czasem nie ma czarnej alfy ? Jeśli tak to powinniśmy pamiętać się z shella :) pozdrawiam!
Grzesiek, zapraszamy! :) Też jestem ciekaw co tam sobie sprawiłeś.
Teddy - dzięki za poradę z wydechem, faktycznie brak kata (pusta puszka) była przyczyną wypalenia się końcowego tłumika :)
przecież to żony kapryszą, dlatego mamy kochanki, a kochanki lubią być dopieszczane :P
a propo żony i kochanki przypomniał mi się dowcip:
Żona myśli że mąż u kochanki,
Kochanka myśli iż kochanek u żony,
A on tup tup do Biblioteki.
No kochanka to odpowiednie określenie, używane przez moją dziewczynę :D (tylko czemu "kochanka" ma trójkąt na przodzie a nie kółko? :D )
A co do kaprysów, tak ma każde auto, a w szczególności gdy przeszło kilka rąk i ma już trochę lat.
Jeśli chodzi o ten trójkąt (scudetto), to mój kumpel stwierdził kiedyś że jeżdżę samochodem z c... (żeńskim narządem płciowym) na masce :D
Więc może symbole tu nie grają roli :D
To jak ustalamy nasze spoty? bo co tygodniowy spot to moim zdaniem za czesto...ja bym zrobil raz w miesiacu i zrobic z gory ustalony termin, najlepiej na koniec miesiaca...
spotkajmy się w czwartek i obgadajmy to :)