Wystaw ją za 12, bo tak to masz złom :)
Śliczna jest taka biała. Spróbuję kogoś namówić.
Printable View
ładne są te przyciemniane reflektory przednie, też kiedyś o tym myślałem albo o ledach zintegrowanych w reflektorze ale taki komplecik około 1000 zł
Napisz do kolegi Proxim@AR - on robi bardzo fajne lampki, a jak będziesz chciał to ledy też wsadzi :)
jak to robi ? na zamówienie robi czy ma sklep i sprzedaje
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...po_lifcie.html
tutaj wszystko znajdziesz :)
Dużo osób już u niego zamówiło lampki, wszyscy zadowoleni, profesjonalna robota ;) Polecam
a dałoby u niego zamontować or razu na miejscu
- - - Updated - - -
muszę przyznać że te soczewki wcale źle nie wyglądają , te 450 to chyba za sztukę ?
Z tego co wiem to niestety nie bardzo :/ Ale myślę że u pierwszego lepszego blacharza, albo mechanika to zrobisz za grosze - trzeba tylko trochę zderzak opuścić.
- - - Updated - - -
Nie, z tego co pamiętam to jest to cena za komplet, w przypadku gdy odeślesz potem mu swoje lampki. ;) Tak więc jak za takie lampki (widziałem na żywo, robią robotę ;) ) to cena przyzwoita.
No zobaczymy, na razie to muszę się uporać z krokowym i przepływką
Reflektory trzymają się na dwóch śrubach i spince. Do tego trzeba opuścić zderzak. W praktyce klucz 10 mm, śrubokręt i torx T25(chyba 25), plus pół godzinki i dajesz radę :)
też tak mi się wydaje , zresztą na youtube jest nawet pokazane na żywo jak to wszystko porozkręcać i powymieniać, chociaż po ostatniej mojej wymianie świec przysiągłem sobie że do niczego więcej sam się nie dotknę w tym aucie