Ktoś ma blisko do Staffa?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ktoś ma blisko do Staffa?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Ja mam, byłem tam. Problem polega na tym, że w 145 nie da się zrobić tego z prostego profilu z uwagi na zbiorniczki płynu hamulcowego i wspomagania.
no a przecież są rozpórki "łamane" które po prostu omijają zbiorniczki
Mam już prototyp rozpórki. Jest zrobiona bardzo solidnie, pracuję teraz nad estetyką. Kto byłby chętny wstępnie?
Spasuje do 155??
Nie mam 155 do testu, więc nie mogę obiecać. Nie wiem nawet jak wygląda 155 pod maską. Jak będę w domu (przyszły tydzień) to pokażę jak to wygląda. Do mojej 145 JTD pasuje.
Ok, z reguły problemem jest kolektor ale z tego co wiem to powinno grać, ewentualnie mogę spróbować ją u siebie, w Gdańsku jestem regularnie więc podjechał bym do Ciebie osobiście.
No u mnie problemem były zbiorniczki, (ale to ominąlem - troche na partyzanta wysuwajac bardziej zbiorniczek), no ale ogólnie rozporka idzie bardzo blisko grodzi, więc myślę, że kolektor by ominęło u Ciebie.
Jeśli chodzi o przymiarki to możemy się umówić, bo na codzień mieszkam w Toruniu, a autko jest w Starogardzie. No ale niech ja skończę, to będziemy się ustawiać.
Ok, problem w tym że jeżdżę służbowo więc będąc bez auta musiał bym zabrać ją ze sobą, ale to będziemy ustalać jak będziesz miał gotowca w ręku.
W przyszłym tyg. odbieram dwie z własnej produkcji więc jakby co to będzie wzór do 155 :)