Ja natomiast gór w zimę niecierpię i napewno na sylwestra tam nie pojadę . Można zorganizować sylwestra tak jek wczesniej napisałem bez konieczności zapisów , terminów i płacenia za salę i nocleg ale niestety nie w górach :PCytat:
Napisał AR_33
Printable View
Ja natomiast gór w zimę niecierpię i napewno na sylwestra tam nie pojadę . Można zorganizować sylwestra tak jek wczesniej napisałem bez konieczności zapisów , terminów i płacenia za salę i nocleg ale niestety nie w górach :PCytat:
Napisał AR_33
Powitać . Kate i AR 33 nie ma co się załamywać z sylwestrem .
Za bardzo się przejmujecie tym co piszą inni - :D raz jadą a zaraz nie jadą .
To normalka u młodych ludzi :roll: raz olą blądynkę za chwilę brunetkę a gdy się okręcą to ruda jest najładniejsza a na pustyni :wink: .
:shock: Ma otrzymać info odnosie Sylwestra w Kowarach facet powie ile za sylfka z orkiwstra (za samą orkiestrę podobno chcą 6 000,00 zl ) czy z prowadzącym tak jak było na zlocie.
Dam znać na forum .
Jak się uda to się uda, jak nie to nie a Alfy dalej będa proukować .
Ach te kroczki :wink: :oops:
A może by tak Sylwester w Ciechocinku?
Drogi Adasco, na zlot w Czestochowie to ja wiedziałam, że pojadę zaraz po zlocie na Pomorzu, byłam, nie zrezygnowałam, nawet kilometry nie stanowiły przeszkody, a ze Szczecina do Częstochowy trochę ich było, za innych niestety nie mogę wziąć odpowiedzialności :wink: pozdrawiamCytat:
Napisał adasco
p.s. "dziana" to może nie jestem, ale jak się gdzies wyjeżdża to niestety trzeba się liczyć z kosztami...
Otoz to. A "liczenie sie" w moim rozumieniu polega wlasnie na tym, by miec jak najwiecej, za jak najmniej. Czyli w tym przypadku wybor miedzy wyjazdem na 3 dni a na 10 dni wydaje sie chyba oczywisty, nieprawdaz?Cytat:
Napisał ASIUNIA
A zlot - choc krotki, rzadzi sie nieco innymi prawami finansowymi, niz wyjazd urlopowy...
Zreszta, po co ja sie tlumacze, zrezygnowalem, mialem takie prawo i basta. Nie musze ulegac owczemu pedowi, nie?
Adasco daj se siana i się uspokój bo ci żyła strzeli po kom cholere sie tłumaczysz , jak jedziesz gdzie indziej za mniej to se jedz , twoja wola ,
Wiesz dlaczego? Bo wkviaja mnie teksty w stylu takim, jak poczytalem wczesniej. Ot co. I dla twojej informacji - nie tylko JA wybralem inna lokalizacje. I szczerze mowiac, wolalbym, zebys tez troszeke "se dal siana" i wyrazal sie nieco uprzejmiej. Prosze.Cytat:
Napisał DANIEL166
:shock: Dziecinada :oops: :cry:
Wstępne wyliczenie ( kalkulacja w czwartek- piatek) w Zajeździe Victoria od kolacji 29.12.08 do Śniadania 03.01.09 .r. z orkiestrą pokoje 2 os. 550,00 zł. 4 os. 450,00 zł.
(w cenie może uda się wstawi pieczonego barana lub świniaka) około 100 miejsc.
Czyli w cenie są:
- noclegi
- posiłki
- orkiestra
W jakiej miejscowosci sie to znajduje? Czy posiłek w czasie zabawy tez jest?