Biedne klejnoty :-) twoje .
Jeżyk Muszę sprawdzić czy johny tak wejdzie :-)
wysłane z nokii 6310i
Printable View
Biedne klejnoty :-) twoje .
Jeżyk Muszę sprawdzić czy johny tak wejdzie :-)
wysłane z nokii 6310i
alfa nie jest do żarcia w niej ani picia, do tego są restauracje i bary przydrożne, Alfa jest do jeżdżenia nią i do do tego została zaprojektowana. Uchwyty do napojów to sobie można montować / znaleźć w innych markach które robią za dom, knajpe, kawiarnie itd. W alfie sie jedzie i delektuje jazdą a nie spożywa napoje i żre
Kubek wrzucam byle gdzie i wala się albo po siedzeniach albo po podłodze. Zaopatrzyłem się niedawno w porządne naczynie na kawę i ostra jazda mu nie straszna: http://liofy.pl/naczynia/kubki-termi...-zielony-047-l Można wrzucić na siedzenie i zapomnieć, nie ma szans żeby cokolwiek się przypadkiem wylało.
Generalnie większość moich tras to 150-200 km na raz więc picie i jedzenie zbędne (po autostradzie to półtorej godziny jazdy) więc generalnie nie mam problemu. Jak jadę na wakacje to zazwyczaj ładuję sobie coś zimnego w butelkę po Kubusiu Playu (taka z zaciskanym korkiem) i wala mi się po siedzeniu pasażera tudzież gdziekolwiek gdzie jest miejsce. A na ciepłe zatrzymuje się i idę do baru.
Ale ten kubek co go pokazałeś KHOT jest wart uwagi. Fajnie wygląda no i na zimę będzie można zarzucić jakąś herbatkę. Trzeba się będzie zakręcić wokół niego :)
Kubek był mi wybierany przez znajomego baristę z dużym doświadczeniem. Jego uwaga: do herbatki może sobie być dowolne naczynie, ale jeżeli ktoś pije kawę z mlekiem, to z góry trzeba odrzucić kubki z przyciskiem, bo nie ma szans tego porządnie domyć, a jak mleko wejdzie w mechanizm przycisku to będzie syfić niewiarygodnie. Ten stalney jest prosty jak budowa cepa: nakrętka z uszczelką i to by było na tyle. Dziadostwo jest cholernie szczelne, można bez obaw rzucić na siedzenie i ani kropla nie wyleci - nawet jeżeli gdzieś po drodze spadnie i będzie się tłuc pod nogami.
W marketach w działach samochodowych macie uchwyty na kubki montowane w ten sposów ze po prostu się wsówa blaszkę miedzy szybę a drzwi .10 zł kosztuje :)
ten kubek stanley'a jest z tworzywa, a niestety z takimi mam przykre doświadczenia jeżeli chodzi o przesiąkanie napoju zapachem, smakiem? własnie tego tworzywa. jak to wygląda w tym kubku?
BTW posiada ktoś kubek termiczny z naszego sklepu alfaholicy? faktycznie jest on szczelny i nic nie przecieka nawet jak leży na boku?
Ja posiadam.. szczelny jest.. ale picie z niego jest średnio wygodne.. jak się wciśnie guzik tj. " otworzy" kubek to.. hmm.. robi się tylko otwór którym wylatuje napój i się jakby "zapowietrza"
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey