Pewnie że robi na przywiezionych klamotach cennik ma wywieszony na swojej stronie, wejdz w jego profil ma tam link do swoich usług
Printable View
to i ja dołożę swoje 3 grosze na temat arkuszowej 2a... za pierwszym razem wszystko było OK, ale za drugim kołpak na koło założyli tak, że gdzieś go zgubiłem po drodze, a jeździłem z tymi kołpakami już parę miesięcy i mocowania miały dobre... poza tym jak odbierałem auto, to było ciemno i podchodziłem do niego od tyłu więc nie zwróciłem uwagi, że maska była nie domknięta... :/ tak więc panom podziękowałem, bo nie mam zamiaru za każdym razem sprawdzać czy aby koła podokręcane itp.
Bardzo solidny warsztat, robię tam wszystko w mojej AR 145 i nie tylko.
Rozrządy, zawieszenia, hamulce.:)
Polecam ponieważ jestem zadowolony z bardzo szybkiej i rzeczowej obsługi, oraz uczciwych cen.
Po wjeździe za bramę należy jechać do końca, warsztat jest w głębi na końcu.
Mechanika pojazdowa
Pan. mgr inż Fogiel
WarszawaUlica: Mlądzka 17 Tel: 226104137
---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Ja odkąd przeprowadziłam się do Marek zaczęłam szukać jakiegoś serwisu tu na miejscu i po odwiedzeniu kilku różnych miejsc, z bardzo mieszanymi uczuciami po naprawach trafiłam do Sobczak Auto Serwis. Początkowo tylko na klimatyzację (to było rok temu) bo przestała mi chłodzić a tam wykryli mi usterkę, okazało się, że miałam gdzieś dziurę i dlatego schodził cały ten płyn w tym układzie który chłodzi. Do tego zrobiłam odgrzybianie bo mieli taką promocję na obie te usługi klimatyzacja plus odgrzybianie, chyba wymieniali mi filtr i faktycznie klima w wakacjje bardzo dobrze chłodziła, nie miałam problemów z przykrym zapachem którzy czasami się pojawiał i byłam bardzo zadowolona.
Pojechałam do nich też na wymianę opon wraz z przechowaniem i ostatnio coś waliło w kole więc wysłalam męża, więc nei za bardzo mogę opisac to co zostało tam naprawione ;) ale teraz samochodzik śmiga bez problemów:) Polecam ten serwis też dla ludzi z Warszawy, bo to naprawdę niedaleko z Warszawy, a i ceny wydają mi się przystępne. Serwis prowadzi pan Robert Sobczak, bardzo miło mi się z nim zawsze rozmawia i nie traktuje mnie jak głupią blondynkę ;) to taka informacja dla Pań. Warsztat jest na ulicy Legionowej i dokoła są powieszone białe reklamy z logo Sobczak Auto Serwis(na tej samej ulicy jest kilka serwisów, więc trzeba uważać żeby tafić do dobrego:)
pozdrawiam :)
Pytanie, czy słyszał ktoś, moze nawet naprawiał, u Artura z Warszawy ma serwis na Bonifacego-po godzinach, wczesniej pracuje w alfie na 5 sierpnia chyba.
a może ma ktoś jakieś info o serwisie na Ursynowie- okolice Kabat Imielin?
Szukam jakiegoś dobrego mechanika, który by zrobił/zregenerował maglownice, bo chyba mi się w 33-ce posypała, płyn zleciał mi w ciągu kilku dni do dna. Jakby ktoś mógł kogoś polecić to dawać namiary.
Spróbuj zadzwonić do Tomka Seligi, może Ci powie, gdzie on wozi do regeneracji (ja u niego robiłem prawie 2 lata temu, razem z innymi rzeczami, ale wiem, że magiel do kogoś zawoził). Myślę, że nie będzie trzymał w tajemnicy namiarów, bo to dla niego zero trochę wożenia, a ile mógłby wziąć "marży"?... Ja płaciłem 450 zł, ale do 156ki.
Panowie, potrzebna pilna pomoc. Moja włoszka przyjechała do Warszawy na komunię i tak jej się spodobało, że postanowiła zostać, tymczasowo uziemiając mnie również. Potrzebuję namiary na kogoś kto nie załamie rąk widząc 164'kę. Generalnie coś z układem paliowym mi siadło, a tutaj nie mam warunków żeby cokolwiek grzebnąć. Prosiłbym o szybką odpowiedź, bo chciałbym jeszcze dzisiaj skorzystać z nocy i zaholować ją pod warsztat a jutro z rana dogadać sprawę. Mówię, sprawa dla mnie bardzo pilna, bo muszę wracać na dniach do Wrocławia. Z góry dzięki za pomoc
Ogolnie to nie często bywam u mechaników, ale jeżeli coś pilnego i potrzeba znawcy to proponuje spróbować w warsztacie na bemowie. Zajmują się ferrari, maserati i alfami, więc będzie drogo, ale znać się będą znali.
Arkuszowa 2. http://mapa.targeo.pl/Serwis-mechaniczny-Alfa-Romeo-Abarth-Ferrari-Maserati-~4450952/Autoserwis/adres
Edit:
Sorry nie doczytałem i ja. Faktycznie na arkuszowej trochę wycisną kasy, ale myślałem, że przynajmniej naprawią.
Nie jedź tam bo jeszcze Ci zepsują i na mnie będzie :P