Chodzi ci o ten warsztat za dawnym LOKiem
Samsung Galaxy S7
Printable View
Chodzi ci o ten warsztat za dawnym LOKiem
Samsung Galaxy S7
Tak, oni teraz przenieśli się obok. Postawili nowy budynek, dokładnie na przeciw nowej stacji benzynowej.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Aha ok dzięki wielkie pozdrawiam
Samsung Galaxy S7
Podjedz i zapytaj. Swojego czasu mają tam ogromne kolejki.
Musze wysłać barata ale myślę ze coś się załatwi
Dla zainteresowanych wyjazdem do Rzeszowa to Ja jadę a wyjazd planuje ok. 9.00. gdyby ktoś był chętny to piszcie PW umówimy się.
Z chęcią bym się wybrał, ale szykuje się na Sielpie ;D
Ja planowałem się wybrać, ale póki co dzieciak jest chory. Jak mu się poprawi do soboty to się wybiorę. Jeśli się zdecyduję dam znaka tutaj jutro pod wieczór.
Nie byłeś przypadkiem dzisiaj koło 7.00 na Wysockiego?Cytat:
piootr
Byłem, jestem tam średnio w tych godzinach 3 razy w tygodniu, bo podjeżdżam po kolegę z pracy. W sumie można powiedzieć że jesteśmy sąsiadami, bo mieszkamy na sąsiednich ulicach :-)
Tak, zancie się?
Witajcie,
polecicie dobrego mechanika który ma pojęcie o Giuliettcie?
Alfaserwis radom, ul warsztatowa. Kamil jest przechłop, zna się na rzeczy. Sporo osób z TST i okolic jeździ do niego. Z terminami bywa różnie, najczęściej trzeba poczekać około 1-2 tygodnie.
Polecam Kamila, robi dobrą robotę.
Ok, thx, sprawdzę.
Panowie posiadacze 159'tek. Ostatnio zamawiałem olej do swojego auta i niestety przez pomyłkę dostałem filtr oleju właśnie do 159. Nie chce mi się bawić w odsyłanie tego, gdyby ktoś z Was chciał taki filterek to chętnie go odstąpię. Filtr jest marki bosch o oznaczeniu P9248.
Hej może wybierzemy się do Kielc w tą niedziele? http://www.forum.alfaholicy.org/swie...a_spot-40.html
Hej. Czy ktoś zastanawiał się nad zakupem ramek na rejestracje? Ja będę składał zamówienie wiec możemy podzielić się kosztami za przesyłkę.
Stawu, prawdziwi lokalni alfaholicy jeżdżą na podstawkach Alfaserwis radom od Kamila. Gdybys chciał komplet to daj znaka, mam w domu :P