Huehue, jednak nie zmienia to faktu ze opony w testach wypadaja bardzo dobrze:) Jak za tą cene sa satysfakcjonujace. :P
dla zrozumienia Tygrys- 4014 to data produkcji xDDDD haha:)
Printable View
Huehue, jednak nie zmienia to faktu ze opony w testach wypadaja bardzo dobrze:) Jak za tą cene sa satysfakcjonujace. :P
dla zrozumienia Tygrys- 4014 to data produkcji xDDDD haha:)
W woli zrozumienia 40 tydzień 2014 rok produkcji dla nie będących w temacie;)
:D:D haha to co z tym swiatecznym spotem?;)
:confused::blink:
Czosnek co tam dzisiaj ciekawego kupiłeś w kauflandzie? :P
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Nic, nie byłem tam:) Staje tam co 2 weekend - szkoła :p
aa no to się ucz :D
co dostaliscie na mikolaja?:> Ja nawet na węgiel i rózgę nie zasłużyłem . Dostałem wkręta na pasie awaryjnym za legnica na prawą przednia -.-
Haa no widzisz ja dostałem prawie 1 BTC na bitcurexie za jedyne 1190zł :)
Ja chyba tez nie zasłużyłem bo nawet na litr paliwa nie dostałem hehe :P
Haha ja jeszcze strace bo muszę oponę zakleic XD ile wgl latanie opony kosztuje ?
Ojciec ostatnio łatał swoją zimówkę na armii krajowej (po prawej w stronę plazy) to dał chyba ze 20zł :)
no wiem gdzie. Podjade tam jutro. O ile załataja. Bo wkreta wykrecilem, i jest normalnie dziura o srednicy hmm 3-4mm ... Jakis imbecyl cos robil przy aucie na awaryjnym i zostawia smieci. ;x
Dobra Panowie,który z Was się szykuje na maj,na bicie rekordu świata w przejezdzie afami? Więcej info jest na fb.
weź pod uwage ze zanim alfy przejada wymagany dystans 50% odpadnie z awariami :D
To nic nowego, ja znam faceta ktory to ma a8 "nówke" z salonu. I przejechal 58tys i juz ma 2 skrzynie biegow i 3 zawieszenie :D
Czas przesiąść się do staruszki ;) przepalić rury :D 47mka oddana w rece lakiernika . :)
A cóż ty tam czosnku malujesz? :D
zobaczycie :D:D chyba ze mnie poniesie i auto jutro zabiore, bo 2 dzien stoi bez uzytecznie na podworku lakiernika. Mial sie zabrac za to od "reki" a ja zwykle... :/
Pewnie płomienie na bokach chcesz sobie dać haha :D
Czosnku orientujesz sie gdzie regeneruja wtryski?
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
nie mam pojęcia :/ zapytam jutro swojego mechanika napewno coś podpowie:)
Mat... nie dobijaj mnie... :P pogadamy na spocie bo to za dużo by pisac:P
ktoś chętny na spotkanie w sobote kolo 12 w poludnie?
Jak nie bedzie padać to można coś zrobić, tylko nie wiem czy o 12 w sobote ktoś da radę, może jak już coś to po południu a jak za ciemno to może zmienimy miejscówkę na parking pod plazą, co wy na to? ;)
W sobote wieczorem ide na urodziny, w niedziele odpoczywam . Wedlug mnie, i ja myślę :rolleyes: ze po ciemku to bez sensu spot :P
Dlatego napisałem żeby zmienić może miejscówkę na parking pod plazą (ten zakryty, podziemny czy jak go tam zwał), nie będzie przynajmniej padać, a i jasno będzie :P
i wierzysz w to ze znajdziesz tam 3-4-5 miejsc obok siebie wolnych w weekend przed swietami?!?! NO ŁEJ :D
No to się rozstawimy po środku i już :D A tak na serio to nie wiem, w sobotę do południa to trochę nie każdemu pasuje, zostaje tak naprawdę niedziela ale mówisz że w niedziele będziesz trzeźwiał ;) więc też chyba nic z tego, ostatecznie to w tygodniu po ciemku chyba że macie jakaś inną oświetloną miejscówkę :P
a to co beze mnie spota se zrobic nie mozecie? lol XD po obgadujecie mnie :D
Mi to obojętnie, tylko żeby jeszcze kto kolwiek inny był chętny, a sam ze sobą chyba nie zrobie :P
Ps. A jak nie bedzie cie na jakimś najbliższym spocie to już sobie ciebie obgadamy i twoja szarą piękność też hehe ;)
mi to obojetne, jak wroce wczesnie w sobote to moge wpasc w niedziele bez problemu ;p Ale teraz wy wybierzcie miejsce.
Miejsce miejscem ale co z tego jak narazie brak więcej chętnych dlatego panowie krótka piłka czy robimy jakieś ostatnie spotkanie w tym roku w tą niedzielę (po południu)? Miejsce to już się wybierze jak będzie pewność że spotkanie dojdzie do skutku :)
47 odebrana :)
Ja bede kolo Zgorzelca dopiero 23 :( tez chcialbym przyjechac :p
czemu wszyscy maja 47 to jest lipa :| żądnego ze 156?? ehh gała ale jak co stoje na warszawskiej do 12tego;)
Bo 47 ładniejsza :D :p