:D Zatem jestem pewny, że mogę na Ciebie w tej kwestii liczyć :D
Printable View
niedługo (mam nadzieję) ja równiez otrzymam swoje klubowe ramki, więc powinnam być bardziej rozpoznawalna ;), zwłaszcza we wschodniej części Wrocławia.
"PK" to mój kod rozpoznawczy :D
pozdrowienia dla nieuśmiechającego się kolegi z AR 156, o rejestracji DTR ....772 (jakoś tak), wczoraj po 20 na Borowskiej. więcej optymizmu!!! :D
Moja Alfa chyba jest niewidzialna :/
Dziś widziałem, pierwszy raz w życiu Guliette poza salonem (i zlotem). Na Bystrzyckiej na parkingu stoi bialutka :) Pozdrawiam szczęśliwego właściciela (lub pracownika salonu, w aucie "dla klientów" :P )
Może być że to salonowa :) a może nie :).
A ja pozdrawiam machającego pana z błękitnej (?) 147 na tablicach DSR... mijanego na ul. Osobowickiej.
Niestety zagapiłem się jak szpak w p* i nie zdążyłem odmachać ;)
Tak czy inaczej - pozdrawiam :D
Kawałek dalej chciałem Się zrehabilitować i mrugnąłem 145 jadącej z naprzeciwka, której kierowca - 60-cio letni wąsacz - nie wiedział OCB. Pokarało :D
Podroz do Poznania bella :) bede machal migal :)
Pozdrawiam Doroti, robiącą nieładny manewr na Grabiszyńskiej w Stalową :P
Ktos wie czyja jest ta niszczejącą GTV-ka na G. Zapolskiej?
Chłopaki i dziewczyny w czwartek wybieram sie do wrocka okolo 11 - 12:) bedzie to przelot na druga strone miasta a konkretnie za ulice Legnicka :) bede migal, machal i trabil ;) moze ktos mnie zobaczy moje blachy to DKL 6ML6 ;P pozdrawiam :)
Pozdrawiam gościa z czarnej 159 na tablicach "DTR" którego pozdrowiłem na legnickiej dzisiaj a który ukłonił się z uśmiechem.
Pozdro
Witam a jest ktoś z okolic Trójkąta albo z??? moje blachy DKL 1LN2 :) Pozdrawiam wszystkich Arholików:)
a ja pozdrawiam pana w 147 koloru ciemny szary metalik z rejestracja ...913... za którym jechałem az na Brochów, po zrównaniu pozdrowiłem łapa :)
Jechałem granatowa Ibizą żonki koło 19
DWR5070V - srebrna 156 na klubowych rameczkach widziana dzisiaj koło pętli tramwajowej (okolice Opolskiej we Wrocławiu)... - tak tak... ten dziwny ktoś, dziwnie się w dodatku przyglądający - to ja :D
Ramki zwróciły moją uwagę i musiałem sprawdzić, czy to biało-czerwone to alfaholicy.org :D ... a dopiero później zauważyłem, że ktoś siedział w środku :)
POZDROWIONKA ;)
Wojtek
Pozdrawiam Panów z Crosswagona i 146 czarnej, którzy patrzyli się jeden na drugiego :P Legnicka 7:50.
I zaraz potem widziana czarna 147 i srebrna 146 stojące w korku pod wiaduktami na Legnickiej.
Jechałem niebieskim Konstalem :P
pozdro dla wszystkich na trasie Wołów-Wrocław i po Wrocku od Obornickiej przez Kazimierza Wielkiego do Sztabowej - wypatrujcie czarnej 156 sedana :)
pozdrawiam Pania o blond włosach w czarnym sedanie 159 na zjezdzie z Gądowianki w strone Halera kolo godz 9, mrugnałem awaryjnymi kilka razy
Pozdrowienia dla kolegi, który pracuje w TOYA na Sołtysowicach. Kolejny raz widziana zaparkowana w tym samym miejscu. Ładna Bella 166 na klubowych ramkach ;)
Pozdrawiam po raz kolejny Panią w pomarańczowej / złotej 147 po fl mijaną dzisiaj około godziny 6:52 na trasie Prószków - Opole a dokładniej w złotnikach.
pozdro dla kolegi w srebrnej 166 po lifcie obok której stałem dziś pod Tesco w Świdnicy :) wizytówka forum oczywiście zostawiona!!
Pozdro dla kolegi z czarnej 166 ktory stal pod Tesco w Chrzanowie :)
O to łowy z mojej wczorajszej wyprawy do wrocławiam :-) Pozdrowienia dla pana w ciemnej 166 skrecajacego do Ząbkowic, oraz dla pana w 156 z ktorym sie miajalem na trasie :-) We wrocku dla pani w zielonej 147 na legnickiej oraz dla pana w srebrnej 156 na strzegomskiej:-)
pozdrowienia dla alfy 156 jak dobrze pamietam z którą mijałem się dzisiaj koło poczty głównej gdzieś o 6.45-50
Srebrny Sportwagon widziany dzisiaj ok godz 9:00 na ul. Kasprowicza we Wrocławiu, mrygnął mi długimi, lecz przez moje skrajne zaspanie nie zdążyłem odmrygnąć, więc rehabilituje się tu :D
A ja pozdrawiam dwie urocze panie w szarej 147 którym się wciąłem przed maskę na Karkonoskiej, za co przepraszam. Pas mi się kończył a na hamowanie było za mało miejsca :)
Skoro już tu trafiłem to mam pytanie, czy którykolwiek posiadacz 145 przypomina sobie może 75 i mały sprint na Krzywoustego w kierunku na Psie Pole jakoś koło północy. To było ze dwa lata temu ale jako że 75 jest niewiele to może zapadło komuś w pamięć :)
POZDRAWIAM
A ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156 na telefonach i z czarną lotką, która stoi na Kosmonautów w okolicach Kamiennogórskiej ...
... od wczoraj. Zaniemogła ? ;)
Szara 159 na DWR dzisiaj koło opery :) Pozdro 600 :P
pozdrawiam wszystkich chwilowo z czerwoniutkiej brery na blaszkach SB ;) ostatnio jechalem przez chwile na powstancow kolo ciemnej 147, kolega pokazal <ok>, ja odkiwalem :)
a ja pozdrawiam jak się nie mylę kierownika ciemnej 147 który dziś rano około 9 przepuścił mnie na Żmigrodzkiej choć wcale wolno nie jechał... skręcałem do firmy, Kolega leciał od Trzebnicy ;)
Często w okolicach Opolskiej (Wro) widzę 156SW DOA11011 :) - to ktoś od nas ;) ?