Zadzwońcie jeszcze do Putina, żeby podesłał samoloty, które rozpędzą ewentualne chmury.
A tak w ogóle to strasznie zdzieracie kasę. 200pln. Parówkowi skrytożercy :)
Printable View
Standardowe mysie z woskiem wyniesie poniżej 20zł Cennika nie przytoczę bo znajduje się tam kilkadziesiąt pozycji.
Pełen komplet 39zł bez rabatu.
No to się dopisuje:
1. maciekk
2. mrksz87
Jak już informowałem, naszym gościem honorowym jest przedstawiciel specjalistów od siły wyższej, więc o pogodę nie należy się martwić :D
A co do kasy, to sam wiesz jakie teraz życie jest drogie :rolleyes:
Na ostatnim Zlocie ledwie zarobiliśmy na 2 szt. 8C i to z rynku wtórnego, totalna porażka :suicide:
W tym roku musimy odrobić starty ;)
Kurczę. Bardzo chciał bym pojechać na ten zlot i poznać kilku Ciekawych ludzi z podobną pasją do mojej. Ale żeby było Ciekawiej, moja żona na 30 sierpnia ma przewidziany termin porodu :). Więc niestety z góry odpadam
Życzę wam wszystkim udanej Zabawy i....może za rok
Emenems, zastanów się :P W sumie na lotnisku będzie opieka medyczna :)
Szczęśliwego rozwiązania życzę :)
Adasco nie był bym taki pewien - młody już od roku trenuje :D ma zamiar zgarnąć nagrody za wszystkie konkurencje sprawnościowe . Na 1/4 mili nie startuje gdyż podział na klasy nie uwzględnia tej kategorii pojazdów .
Rigobert w tym roku nie pójdzie Ci tak łatwo - to spojrzenie mówi samo za siebie !
http://img149.imageshack.us/img149/408/pict0094h.jpg
jak jest płaci się wpisowe żeby brać udział w konkursach a co z tymi co tylko chcą przyjechać i pokazać się swoją alfa też muszą płacić bo nie dokońca to przemyślane ja np. mam zamiar wpaść na kilka godzin lecz nie będę brał udziału w zadnej konkurencji bo mam poremoncie autko na dotarciu tylko zobaczyć jak mam wpłacać to 200zł za kilka godzin pobytu
to napewno niebede
sebastianpol, odsyłam do lektury, zakładka cennik, po prawej stronie są suwaczki dzięki którym tekst się przewija. http://zlot2009.alfaholicy.org.pl
UWAGA
Widzę na forum że kilka osób wybiera się na zlot do Częstochowy, a nie dokonały rejestracji na stronie.
Aby uczestniczyć w Zlocie obowiązkowo trzeba się zarejestrować na stronie tegorocznego spotkania. http://zlot2009.alfaholicy.org.pl Proszę pamiętać że osoby niezarejestrowane NIE BĘDĄ wpuszczane na zlot!
Jutro (tj. we wtorek, 25.08.2009) o godzinie 21:00 rejestracja zostanie ZABLOKOWANA!
niewiem co wybrać doradzcie nie bede bral udzialu w niczym i wpadlbym tylko zobacyc co mam wybrac a bylbym na lotnisku i moze sobota wieczor przepraszam za bledy i brak ogonkow ale dysponuje jedna dlonia maly wypadek dzis mialem i nie moge druga pisac wypadek przy pracy:Pi piszcie kto jedzie z slaska na pd od czestochowy osoby moje gg 1147369
Koszt biernego uczestnictwa w zabawie na lotnisku: 50zł
Koszt zabawy wieczornej w sobotę 25zł
Razem: 75zł
Jeśli chcesz przyjechać OBOWIĄZKOWO zarejestruj się na stronie zlotu.
Kate
a ile osob mniej wiecej bedzie
pińcet :-)
Na dzień dzisiejszy będzie około 120osób. Na stronie podana jest tylko liczba rezerwacji łóżek.
Przypominam
Aby uczestniczyć w Zlocie obowiązkowo trzeba się zarejestrować na stronie tegorocznego spotkania. http://zlot2009.alfaholicy.org.pl Proszę pamiętać że osoby niezarejestrowane NIE BĘDĄ wpuszczane na zlot!
W dniu dzisiejszym o godz. 21.00 możliwość rejestracji pozwalającej na uczestnictwo w zlocie zostanie ZAMKNIĘTA
Witam ja jestem w podobnej sytuacji jak kolega "sebastianpol" wpadł bym samochodem tylko w sobotę na lotnisko popatrzeć i popstrykać kilka fotek, jako że tego typu zlot był by moim pierwszym to mam kilka pytań:
1. Rozumiem, że cena za uczestnictwo w zlocie w moim przypadku będzie wynosić 50zł i jest to cena od auta bez względu na ilość osób w środku tak?
2. Czy jest to impreza otwarta tzn. czy np. mieszkańcy częstochowy mogą przyjść, wejść na lotnisko i podziwiać co tam się będzie działo?
3. Czy na terenie zlotu będzie prowadzona sprzedaż klubowych gadżetów?:D
Pozdrawiam...
1. Cena wynosi 50 zl OD OSOBY
2. To jest impreza ZAMKNIETA i NIKT poza osobami zarejestrowanymi nie będzie wpuszczony na teren lotniska.
3. Nie bedzie sprzedaży gadżetów na zlocie.
Dziękuję...
Przypominam
W dniu dzisiejszym o godz. 21.00 możliwość rejestracji pozwalającej na uczestnictwo w zlocie zostanie ZAMKNIĘTA
Kate wyslalem Ci maila:)
UWAGA!! Mozemy juz oficjalnie przekazac iz na zlocie pojawi sie wyjątkowy wehikuł. Bedzie to najprawdziwszy wehikuł czasu ktory przeniesie nas w początki motoryzacji czyli w lata 20te XX wieku.
Oj bedzie sie działo :D
Drugą dobrą informacją jest taka iż wsrod fundatorów nagród pojawiła się firma MIKODA.- znany wsród Alfaholikow producent tarcz hamulcowych. Będzie o co walczyć :)
Czyżby jakaś Alfa z tego okresu? Czy my zdążymy ogarnąć te wszystkie atrakcje?
Rejestracja jest już zamknięta.
Oto lista zakwaterowania na ośrodku. Bardzo proszę o zapamiętanie numeru swojego pokoju. Ułatwi mi to wydawanie kluczy przy wjeździe, a Wam odnalezienie współlokatorów. W nawiasie podane liczby odpowiadają (ilość łóżek w pokoju / ilość zakwaterowanych osób)
Tak jak pisałam wcześniej, lista podana poniżej jest ostateczna i nie wprowadzam na niej żadnych zmian.
POKÓJ________ OSOBY (NICKI)
D1 __(5/5)____ phantom71; karol +1; Alfista92; slip83;
D2___(5/5)____ Papamek +1; arho01 ; /////Andro))))) ; maciekk
D3___(4/4)____ Kamilo +1; Daniel156sw +1
D4___(4/4)____ patryk_wey +1; Krzysiek866 +1
------------------------------------------------------------------------
E1___(5/5)____ Karol88 +2; michu +1
E2___(5/5)____ Lukasz A.; 75andrew155; Fidel15 +2
E3___(4/3)____ mrksz87; czoko_ziom+1
E4___(4/4)____ Ferrari-1 +1; Mariusz +1
F1___________ FAP
F2___(5/5)____ AR33 +3; Paweł156
F3___(4/4)____ majk12 +1; mario +1;
F4___(4/4)____ moninika +1; DDEvil +1
G1___(5/5)____ Superjahu007 +2; theonestrugal +1
G2___(5/5)____ rigobert +1; Korczu +1; Bianco
G3___(4/2)____ adasco +1;
G4___(4/4)____ oo_v_oo +3
H1___(5/5)____ daniel145; Piotraspoz; MarcoM23; george11+1
H2___(5/5)____ Arktos +1; Waldi; dugi +1
H3___(4/4)____ robak#21 +1; Adam$ +1
H4___(4/4)____ bocian +1; Nicolo +1
A1___(2/2)____ cin_ek +1
A2___(2/2)____ penny21 +1
B1___(2/2)____ Czarek +1
B2___(2/2)____ Starscream +1
C1___(2/2)____ Rudix +1
C2___(2/2)____ zbig +1
-----------------------------------------------------------------------
K1___(3/3)____ Fred +1; Luna
ten tego u mnie brakuje +1 żeby później nie było że nie wpuścisz mi mojej Edyty :D
Kate, dziekuje:)!
wyciąć
cin_ek, lepiej? :P
mrksz87, proszę :)
(dubel, do usunięcia, przepraszam ;) )
AAAA... jak juz zauwazyliscie to wsrod fundatorow pojawily sie firmy z branży telekomunikacyjnej wiec zwyciezcy pewnych konkurencji mogą liczyc na nagrody w postaci telefonów GSM oraz folii HD ochraniajacej ekran.
cin_ek.. yyy.. blisko :D
Ten Zlot powinien trwać ze 4 dni - przynajmniej :D , żeby wszystko ogarnąć :dance3:
i nie zdążylem sie zarejstrować powinno być ze dla posiadaczy alf wpuszczają za oplata na miejscu bo nie wszyscy posiadają neta a wiedzą o zlocie nic trudno życie leci dalej a sam niewiedzialem kiedy bym wpadl a raczej w sobote wieczor