Jak dla mnie wnęki kół są za małe i przez to tworzą słaby efekt wizualny. Jeśli będą w ofercie felgi z małym ET to nieco się ten mankament zmniejszy. Ale takie rozwiązanie nie nadaje lekkości nadwozia i dynamiki.
Printable View
Jak dla mnie wnęki kół są za małe i przez to tworzą słaby efekt wizualny. Jeśli będą w ofercie felgi z małym ET to nieco się ten mankament zmniejszy. Ale takie rozwiązanie nie nadaje lekkości nadwozia i dynamiki.
fajnie ze z frontu wraca stylistyka ze 159 !!! Widzial ktos Tonale w Polsce? Ciekwai mnie to gdyz dzis rano w podkrakowskich Brzegach widzialem zamaskowane Grecale na polskiech blachach!!!
Na fejsbuku są zdjęcia i filmy, jak jeździ w okolicach Bielska.
istnieje coś takiego, jak manewr wyprzedzania:))
Ale, poważnie mówiąc, chyba seat był pierwszy z tą linią świateł?
- - - Updated - - -
..ze wąskie oczka? No fajnie, ale jednak suv to suv, mała albo duża ale zawsze baryłka albo but nad kostkę. Peżo 3008 nowy się tu jako tako broni,może jeszcze ze dwa auta...
no i masa amerykanskich aut ma podobne paski miedzy lampami - nowe dodge np...
Next step to pasek wokół całego auta :lol:
Czepiacie się paska, ale to na prawdę źle nie wygląda
Załącznik 282517
Paski ledowe bardzo spoko, w nowym Leonie zgrabnie to wyglada. Poza tym, w latach 90 mieliśmy modę na blendy przez cały tył, a teraz mamy ledy. Znak czasów.
Pasek będzie na 100% i lampy przód potrójne.
Nie no oczywiście,że będzie pasek i potrójne, tyle,że w drugim prototypie nie są już takie łądne.
porównaj zdjęcia-teoretycznie niby to samo, ale jednak już w póżniejszym szarym modelu wygląda gorzej, a to jeszcze nie jest wersja produkcyjna.
Załącznik 282518
Już czeka pod pokrowcem.
Załącznik 282519
i zbliżenie paska ledowego
Załącznik 282520
Oficjalne zaproszenie na premierę: https://www.alfaromeo.com/tonale-rev...&adobe_mc_ref=
Rozmawiałem dzisiaj w Gezecie na temat Tonale i mówili, że cenowo będzie zbliżone do Stelvio a w najmocniejszej wersji może nawet droższe. Dostępności, czy też bardziej auta testowe od kwietnia.
No to życzę powodzenia w sprzedaży xD.
no ale to raczej w kontekscie full wypas Tonale, bieda Stelvio, a nie obydwie na wypasie xd to normalne przeciez ze wyposazeniem nizszej klasy auta mozna spokojnie przebic bazowa cene auta wyzszej klasy, niealeznie od marki
Dupcia, fakt, ładna. Pytanie czy tak realnie będzie. Dwie rury to raczej tylko w QV:) a szkoda. Mazda daje dwie rurki wszędzie i fajnie to wygląda.
- - - Updated - - -
Widziałeś, że kompletnie niesprzedawalna Giulia poszła w górę o około 40 tysięcy???
Czy Tonale powieli klęskę Giuli? Stelvio w sumie nieźle schodziło...
Nie wiadomo, jak klienci w ogóle podejdą do masowych podwyżek..
Na przykladzie mazdy3 (miałem poprzednią i mam obecną): poprzednia sprzedawała sie znakomicie, obecna gorzej niż kiepsko. Wynik ogromnej podwyżki ceny. Klienci z tej półki nie dali się uwieść wypasom i miękkim materiałom na desce....
Tonale ma trudny start. Jak przywalą cenę to chyba trzeba gasić swiatło. Marka nie przetrwa kolejnego kopa.
- - - Updated - - -
No chyba żartujesz... chcesz oglądać pokopane bucikami wnętrze, resztki jogurtu pod nogami, pomazane szyby i pogryzione fotele:))?
Auto zawsze jest oceniane przez pryzmat jego ceny. Mazda3 to idealny przykład - miałem poprzednią i uważam, że to genialne auto (oczywiście jak za swoją cenę). Nowa jest śliczna, ma niesamowite wnętrze, ale... no sorry, nie za tą cenę. Poza tym straciła dużo ze swojego charakteru.
Pytanie ile charakteru pokaże Tonale? I za jaką cenę?
Aczkolwiek celowanie w kobiety jak target sprzedaży może być tutaj strzałem w 10 :)
Niekoniecznie młode mamy. Bardziej młode "kobiety sukcesu", takie jeszcze bez dzieci, robiące kariery w korpo. Crossover to chyba ulubiony typ nadwozia kobiet, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.
Cena będzie wysoka ale adekwatna do dzisiejszych cen. Samochód będzie bardzo ładny jak na ten segment, tego jestem pewien. Charakter będzie też, pytanie czy osiągi będą na odpowiednim poziomie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziwne, że nie ma żadnych przecieków
A jednak są:
media.stellantis.com/fr-fr/alfa-romeo/video/alfa-romeo-tonale-video-clip
jest zielony - rolniczy kolor, więc właściciele/wielbiciele gumofilców będą ukontentowani. W tym ja.
tu:
media.stellantis.com/fr-fr/alfa-romeo/video/alfa-romeo-tonale-video-clip - jest ESP-OFF!
Kurde, ładne im wyszło.
Jest wystający tablet! Hurraaaa.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
https://autogaleria.pl/alfa-romeo-to...knal-opublikuj
Spodziewałem się ciekawszej stylistyki :/ Słupek C kosmicznie gruby, przód "kwadratowy" jakiś taki niemiecki.
Nie jestem fanem tego typu aut, ale w moim odczuciu wersja produkcyjna wygląda lepiej, zgrabniej niż się spodziewałem po tych zakamuflowanych wersjach.
https://autogaleria.pl/alfa-romeo-to...knal-opublikujZałącznik 282554
Samochód cacko, ładny na zewnątrz, w środku bajka.
Nie podoba mi się natomiast ubogi wybór silników i wersji wyposażenia. Widać tutaj cięcie kosztów. Biorąc pod uwagę, że to pierwszy nowy model od 5 lat , takie szczypanie się na starcie jest głupotą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z boku wygląda dziwnie ale tak chyba już jest z suvami.
I ten paskudny tablet na środku. Czemu nie mogli tego jakoś ładniej zintegrować. Nie da się pewnie zrobić takiej prawie jednej linii jak w giulii ale ... to byłaby cecha bardzo na plus względem konkurencji.
Poza tym jestem pozytywnie zaskoczony.
Tak sobie wyobrażam jakby koła wchodziły wyżej w auto. Giulietta w tym klimacie byłaby ładna.
Ciekawe, że będzie 2.0 w USA. Czyli się da. Jeśli to GME to z 250 z niego mogą wycisnąć (może być ciasno z osprzętem). Ciekawe czy ciągną wtedy wał czy wszystko na przód. Może będzie później jakieś Q z elektrycznym tyłem ok 350KM.
Wyszło ciekawiej niż się spodziewałem.
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Trzeba przyznać że końcówki wydechu pierwsza klasa.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Taka nowa Giulietta. To nie jest liga, w której gra Giulia i Stelvio.
Coraz mniej Alfy w Alfie. Zauważyliście przywitanie i zegary? Wskazówki nie są od dołu i nie ma tego charakterystycznego obrotu na przywitanie...
I okropny tablet...
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka