ale placzecie jakby bez ramek nie dalo sie jezdzic
Printable View
ale placzecie jakby bez ramek nie dalo sie jezdzic
@up Nie wiem czy żartujesz, czy nie rozumiesz istoty. Ja mogę i miesiąc czekać, jeśli uczciwie ktoś poinformuje, że czas oczekiwania aktualnie wydłuża się do xxx czasu, bo to czy tamto. Jak widzisz, nie jestem jedyną osobą która chciałaby się pochwalić klubowymi ramkami, więc to nie ja wydziwiam tylko ktoś tu prowadzi sprzedaż bez pokrycia w towarze i bez ostrzeżenia żeby się nie napalać bo trzeba czekać na ramki 2 tygodnie.
PS. Pomijam, że w klubie Opla Astry za naprawdę fajnej jakości ramki płaciliśmy 3zł/szt, ale dostawaliśmy przesyłki w ciągu 2-3 dni, bo handel pokrywał się z faktycznym stanem towaru, a nie że ramki wirtualnie są, a faktycznie możemy sobie czekać (a co, frajerzy poczekają jak im zależy).
to kolego wroc do klubu astry a nie rzucaj tu bluzgami.I jeszcze jedno widze ze od niedawna jestes na forum,a i postow tez nie zawiele ale buzia dosyc ladnie niewyparzona.Ale "wtopiles" 23 zl chyba.Ja bym sprawe cywilna zalozyl.Powiem Ci tak - ja bym wrocil przez te ramki do starej dobrej niemieckiej astry i tamtego prestizowego klubu
Ale gdzie widzisz bluzgi? Co buzia niewyparzona? Bo zwróciłem uwagę, że brak powiadomień o statusie zamówienia? Ogarnij się kolego i prześpij bo późna pora nie służy Twojemu zrozumieniu sprawy :)
PS. Tak myślałem, że ktoś się zaraz zepnie za wspomnienie o klubie Astry :P Skoro zakupiłem Alfę, to znaczy, że się nawróciłem co nie?
a wiesz gdzie to mam ze sie nawrociles??Ja sie nie spinam tylko Ty tu cos piszesz.Napisz sobie do moderatorow i odpowiedzialnych za wysylke a nie na publicznym forum placzesz ze sie spozniaja i ze ramki drogie.A kto Ci kaze je kupowac??Drogie to sobie sam zrob.Zawsze wszystko zle.Tez sie przespij i przemysl czy Tobie pozna pora sluzy
Gdzie napisałem że drogie? Tylko porównałem poza tematem cenę. Mogę zapłacić i 20zł za ramkę, mogę czekać miesiąc, ale niech ktoś uprzedza o takim fakcie, problemem którego wciąż nie możesz zajarzyć jest olewka ze strony osoby odpowiedzialnej za dystrybuowanie ramek.
Klubowe ramki to nie jest zło konieczne. Nie podoba się nie zamawiaj. Jest osoba odpowiedzialna za wysyłkę itd.. do niej kieruj żale a nie rozpisujesz się jakie to nasze forum ma opóźnienia itd. no chyba, że lubisz nabijać sobie posty siejąc publiczną sensacje :jester:
Nie spinajcie się!!! Bo nie postawię browara!!!!
Dzięki Wam dowiedziałem się co jest przyczyną w opóźnieniu wysyłki ramek :D Tylko, że ja jakoś się tym nie przejmowałem, mam ważniejsze sprawy na głowie niż 2 kawałki plastiku z ładnym nadrukiem ;)
Ponoć pojutrze ramki mają zostać wysłane do mnie, a potem polecą do Was. Jeszcze raz przepraszam wszystkich za opóźnienia.
Nie mogę pojąc, jak mogło zabraknąć ramek????? !!!!!!!!!!!!!!!!!
daruj sobie kolego.Od tego jest osoba odpowiedzialna za przesylke,a nie takie zale na forum ogolnym.Bo mu ramki nie doszly i jezdzic nie moze bo bez nich nie odpali auta.Kim jestem??Piotrek mistrzunio cietej riposty.Milo mi.Jak pisze ze mu tam bylo lepiej to moze niech wroci??I taniej bylo na dodatek.Kim Ty jestes zeby mnie pouczac??Czekam na cieta riposte.Masz szanse rowniez otrzymac tytul mistrza w tej dziedzinie
Na prywatnych się koledzy ripostujcie ;)
Dzięki za info w/s ramek - też czekam.
Pozdro
FORUM - miejsce publicznych wystąpień (tak przynajmniej mówi PWN) więc kolega publicznie dał znać że coś nie działa :D
Może ma jakiś ukryty cel przebywania na tym FORUM! (Być może jest to samochód marki alfa romeo - ale ciiiii!!!).Cytat:
Jak pisze ze mu tam bylo lepiej to moze niech wroci??
A tak w ogóle - Michał!
omron8, dzięki za wsparcie. Kolega Czarny_28 jest raczej niereformowalny, skoro do tej pory nie był w stanie pojąć istoty mojego narzekania, to nic tego nie zmieni. "Czytanie ze zrozumieniem" - obce pojęcie.
Qrvich odbij OK.Idz ponarzekac gdzies poza forum.Doszly ramki??Mozez juz odpalic auto??
Jak na razie, to największe zamieszanie wprowadzasz Ty (swoją drogą nie wiem jaki jest cel Twoich docinek od samego początku).
Niestety, auto jak stało tak stoi - brak rameczek daje mu się we znaki...:rolleyes:
Nie przejmuj się! Zauważyłem że niektórzy właściciele 159-tek tak się zachowują. Chyba dlatego że nie starczyło kaski na używane BMW trzeciej serii i kupili alfę 159 z dieslem 1.9 pod machą która, jak wiadomo, jest chyba najtańszym używanym autem w swojej klasie. I teraz próbują innym udowodnić że są najfajniejsi, najmądrzejsi, mają najlepszy gust i że kupując auto kierowali się sercem nie rozumem (i tu jeszcze raz podkreślam diesla 1.9 :) )
To tyle z mojej strony! Więcej się nie wtrącam!
Gorąco pozdrawiam!
- - - Updated - - -
Rameczki rameczkami ale bez zapaszku też może nie ruszyć :P
Chyba Tobie jest zazdrosc ze jezdzisz tym czym jezdzisz bo ja nie wale zadnych podtekstow odnosnie auta ktorym jezdzisz.Dobrze ze ty kupiles swoja sercem i jestes cool alfisti.Hahahaha no nie starczylo mi na bmw 3 serii niestety.Smieszny jestes i to strasznie.To mowi samo za siebie czyli ze wsrod uzytkownikow alf rowniez znajduja sie typy pokroju wiejskich beemkarzy.Ja nikomu nic nie probuje udowadniac bo czym niby ??A jezeli 159 jest najtanszym autem to dlaczego sobie ty takiego nie kupisz oczywiscie z lepszym JTSem ktory jest jeszcze tanszy.Mam nadzieje ze te wasze ramki niedlugo dojda to sie juz uspokoicie i bedziecie Alfisti pelna geba i sercem
http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...zeprosiny.html .Tym udowodniles ze to nie pierwszy raz piszesz jakies glupoty
Ludzie kurde pokażcie, że jesteście dorośli i nie bawcie się w takie durne przepychanki... I cieszcie się, że moderator jest pobłażliwy :P
Dzisiaj poszły zaległe ramki, jeszcze w poniedziałek wyślę tym osobom, które zamówiły 13 lipca i później, bo dzisiaj nie zdążyłem już popakować :P
Tuti sprawdzales maila??Wyslalem Ci dane.Napisz mi ile lacznie paczka z przesylka pobraniowa.Pozdrawiam
Sekundę temu przyszły ramki ;) Zamówione przed 13 lipca.
Zapakowane tak, że bez noża nie podchodź ;) Dzięki
Gdzienje można zobaczyc i zamówić?
Do mnie wczoraj doszło awizo, także dziś już odebrane...nic tylko zakładać:D
Do mnie doszły już wczoraj.
THX
Kupiłem raz ramki może jakieś dwa tygodnie temu i spisuja się doskonale:) No ale jest mały problem bo wczoraj mi przyszły następne a nic nie zamawiałem:( co mam zrobić do kogo to zgłosić ? Mnie druga para nie jest potrzebna. Proszę o pomoc:(
a ja wlasnie zakupilem wiec oczekuje na listowego ;D
Dzięki za rameczki - doszły w poniedziałek ale wczoraj odebrałem dopiero na awizo z poczty :)
ps. na autku wyglądają świetnie :)
Po trzech tygodniach (bez komentarza) od zamówienia wreszcie i do mnie ramki dotarły.
mi dzis przyszly ramki.Dostalem awizo.Jutro odbieram:).Wszystko bardzo sprawnie i kontakt tez szybki.Pozdrawiam Tutiego,a ramki ocenie jak odbiore
są i moje :)
Do mnie dotarły na początku tygodnia, ale dopiero wczoraj miałem okazję założyć. Są o wiele lepsze od tych, które miałem poprzednio - o wiele bardziej sztywne i lepiej trzymają tablicę.
wczoraj zalozylem i powiem ze sa super wykonane w porownaniu do ramek ktore mialem.Pozdrawiam