znacie coś dobrego na katar i wysoką gorączkę, żeby do jutra się jej pozbyć?? :(
Printable View
znacie coś dobrego na katar i wysoką gorączkę, żeby do jutra się jej pozbyć?? :(
Setka wódki gorąca pierś kobiety i rano jesteś zdrów jak ryba !
- - - Updated - - -
A tak naprawdę nie rozchoruj się bo będzie masakra.
- - - Updated - - -
Kto zje cały ten barsz? z uszkami?
postaram się jakoś utrzymać ;) już kończę grzane winko pić, może coś pomoże ;P ale na pewno nie zaszkodzi :D tak, że jak gorączki wysokiej nie będę miał, to sie pojawię ;)
Życzę dużo zdrówka i do zobaczenia!
dzięki wielkie za miłe popołudnie ;) jakby ktoś chciał przepis na miksturę z imbiru w razie zachorowań to służę pomocą :D mnie w jeden dzień postawiła i bardzo warto było :D
Również bardzo dziękuję za miłe spotkanie i czekamy na zdjęcia!
Składam najserdeczniejsze życzenia zdrowia,szczęścia wszelkiej pomyślności z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia całej Bocheńskiej grupie oraz wszystkim sympatykom AR!
- - - Updated - - -
Oraz spełnienia najskrytszych marzeń. ANET z rodziną!
Jak tam po świętach żyjecie jakoś bo widzę całkowity brak aktywności.
Oj widzę że święta zaszkodziły naszej grupie,nikt się nie odzywa!
- - - Updated - - -
Oj widzę że święta zaszkodziły naszej grupie,nikt się nie odzywa!
a jakoś nie zaglądałem tu, chociaż na forum byłem ;P no a jak może być po świętach, z portfela ubyła na wadze przybyło, więc proporcje zachowane :D
U nas święta , święta i po świętach a teraz czekamy na sylwestra :) Szybko wszystko leci bo te wszystkie święta nie mają już klimatu tak jak dawniej (jak się widzi np. mikołaje i choinki już nawet w pod koniec listopada to jak nadejdą już te dni to są to już tylko dni a nie jakieś szczególne wydarzenie) :( ps. przepraszam że tak późno daję fotki z wigilii ale sami wiecie że mamy awersję do kompa :D fotki tutaj https://plus.google.com/photos/10652...67456383526097 :)
Bardzo miła pamiątka dla Nas wszystkich jeszcze raz dziękuje za spotkanie i żałuję że bylo nas tak mało.
- - - Updated - - -
Ale z drugiej strony czy więcej znaczy lepiej?
Koleżanki i koledzy jak mam Wam złożyć życzenia noworoczne jak nikt nie daje znaków życia !!!
- - - Updated - - -
Co z Wami !!!
ja leczę gardło po wczorajszodzisiejszym weselichu :P Dzięki za życzenia, no i dla Ciebie i całej rodzinki wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i samych sukcesów :D no i dla całej rzeszy użytkowników Alfa Romeo podobnie ;)
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2013 roku.Dosiego życzy ANET!!
No i mamy nowy 2013 życzę aby był lepszy od poprzedniego!
Ok więc mamy już ten 2013 i znów trzeba było do pracy wstawać :( A z racji że się już z wolnego wylarwiłem to kiedy coś robimy? Proszę piszcie kto i kiedy ma czas :)
u mnie stadard czyli weekend:)
ja się spróbuję dostosować do reszty ;)
O Bocheńska grupa wybudziła się ze snu sylwestrowego!
Od dzisiaj mogę prowadzić więc więc można coś zorganizować :)
Więc czekamy jeszcze na tych co dalej kaca leczą ale wstępnie mam pewien pomysł na spota :D Tzn. proponuję niedzielę tj. 06.01.2013 np. godzina 13.00 (tak aby jeszcze jasno było) spotykamy się pod Texonem i jeśli nie macie nic przeciwko to proponuję przejazd do Nowego Wiśnicza połączony ze zwiedzaniem tamtejszego Zamku :)
Ale porażka ja w tą niedzielę baluję w Nowym Sączu.
- - - Updated - - -
U taty.
- - - Updated - - -
U taty.
To tylko propozycja , jeśli nie niedziela to może coś w sobotę szybko zrobimy a jak nie to zostaje następny tydzień :)
no to mogę Wam powiedzieć, że u mnie niedziela też na 99% odpada, a jeszcze nie wiem jak z sobotą, bo oczywiście rodzinka się zapowiedziała, że wpadnie a z dosyć daleka jadą, to pewnie nie na jeden dzień...
Ok więc spota przekładamy na 12 lub 13 tzn. na sobotę lub niedzielę , więc macie tydzień na poustawianie sobie czasu :) Jeśli jesteście na nie to pisać inne propozycje a jeśli na tak to proszę o wpisywanie się na listę włącznie z terminem 12 lub 13 :) :
1. bumarc + majka - 12 lub 13 styczeń nam pasuje :D
Przyszły tydzień raczej wchodzi w grę,tem zupełnie odpada i przyszły do weekendu też gdyż ciągnę w pracy po 12 godzin.
mi pasuje 12 i 13 wiec...
1 bumarc + majka
2 misior:-)
no to jakby co ja też się piszę 12/13
1. bumarc + majka
2. misior
3. micrus
To mam już plan na niedzielę 13 w Texonie będzie grała WOŚP a dokładniej Offroad-owcy czyli koledzy z samochodami terenowymi będą za wolne datki wozić chętny w okolicach Partyzantów i rzeki Raby.
- - - Updated - - -
Więc może być ciekawa zabawa.
- - - Updated - - -
O konkretach napiszę coś więcej wieczorem.
Mi taki pomysł na niedzielę pasuje :) Czekamy tylko na konkrety i piszemy się na WOŚP - Off-Road na Texonie :)
Jedno już jest pewne start o 10 rano,a reszta jeszcze w trakcie dopinania.
Zasypało Bochnie co?
nie jest tragicznie :P bywało gorzej, a i tak się jeździło
Widocznie niektórych zasypało bo na liście niedzielnego spota tylko trzy wpisy :( Michał(Pliszka), Foox i reszta co z wami :P
Właśnie gdzie jest reszta bocheńskiej grupy do niedzieli już bardzo blisko start o 10.00.
- - - Updated - - -
OFF Road-owcy szykuja się na Alfaholików będzie co najmniej 16 samochodów terenowych a ile Alf kto mi odpowie?
- - - Updated - - -
Mam nadzieję że nas nie zawstydzą.
- - - Updated - - -
Mam nadzieję że nas nie zawstydzą.
Ja niestety odpadam :/ praca :/
A co Ty w niedzielę pracujesz?
- - - Updated - - -
Odpoczywa się w niedzielę.
ja pracuję w systemie 4ro brygadowym :( tak że nie mam weekendów wolnych :(
Oki a co z resztą wszyscy pracują!!!
- - - Updated - - -
To jest chyba jakaś porażka!!
- - - Updated - - -
Tak czy owak start 10.00 w Texonie na Partyzantów 49,kto będzie ten będzie miał miłe wspomnienia a kogo nie będzie niech żałuje!
- - - Updated - - -
Wybór należy do Ciebie!!