byle żeby sie spotkać na Niebieskim potem możemy mysleć bo jo nietrefia nikaj !
byle żeby sie spotkać na Niebieskim potem możemy mysleć bo jo nietrefia nikaj !
żadnego grilowania, parking niebieski i tyle :D
Ktoś koło M1 bd przejeżdżał ? :P Bo sam nie trafię ;P
No stwic sie bo chce zdjęcia porobic fajnych fur :P dla potomnych musza zrobić i sie chwalić czym dziadek jeździł :P
Dajcie znać wcześniej cży pieczemy kiełbaski to wezmę grila- bo brykiet już u kogoś jeździ :-P i kiełbaski oczywiście też;-)
Sent from my LT18i using Tapatalk
a jo napisza popołedniu czy byda mioł kalindorze
jak byda mioł to postaram sie podjechać i moga dać tym co se zapłacili za nie
witam panowie pierszwszy wyjazd na spotkanie z Wami i już muszę odpuścić :( ale to nie z mojej winy niestety mały alfista czyli mój syn rozchorwał się i muszę zostać w domu ale następny czyli za tydzień jestem obowiązkowo
Pozdrawiam
na szczotkach chcesz myć ? chyba żartujesz...
żadnego grilla nie robimy więc odpuść maryszkens
BP tam koło MC kaczora ?
podjedź tu :
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=...m&z=19&vpsrc=6
dobra ręczna
http://maps.google.pl/maps?saddr=42-...sz=18&t=m&z=11
Bocian ile tam w DG biorą na tej ręcznej co podałeś ?
Trzeba się umawiać ?
Do której planujecie dzisiaj ten spot ?
nie znam adresu ale zawsze byłem zadowolony
na przeciwko komendy miejskiej policji w DG ( reden ) - po drugiej stronie ulicy , obok PEC i salonu SEAT
20 zł - z woskiem ( ale czyszczą też szyby , i progi itp - otwierają drzwi i bagażnik iteż czyści - a nie jak na mydlicach tylko z zew. )
umowy - chyba tylko w week mają a tak to leci jakoś ( 3 stanowiska są )
@omen- z tym grilem to żart był:-P
W temacie myjni to na pewno nie polecam tej w DG na ul. Granicznej- na przeciwko TZN- u(nie wiem czy jeszcze działa)- przy odbiorze kazali dopłacić bo auto było bardzo brudne(nie umawialem się tylko z marszu wjechalem i cenę podali po obejrzeniu auta). Z usługi nie byłem zadowolony bo w środku odwalili kiszke.
Ostatnio to tylko bezdotykowa+ odkurzacz:-)
Pamiętam jak 4 lata temu zostawiłem auto do mycia na parkingu podziemnym w SCC - skasowali mnie 50 ziko ale 10 letnie auto wyglądało jak z fabryki- a w środku to poezja - nawet bagażnik idealnie odkurzyli i powiesili w nim choinkę zapachowa,:-P
C ya wieczorem
Sent from my LT18i using Tapatalk
Izane- pamietaj że to było 4 lata temu :)
jo tyż przyjada brudnym ;P i tak na szosie sie syfi spod tirów.
Spora ekipa będzie...będę i ja na 20 ;]
W takim razie odłoż jeden dla mnie, mnie nie będzie, najwyżej gdzieś w DGie po niego podjadę.
Dzisiejszy spot można zaliczyć do tych obfitych - 12 aut (chyba :D ). Konkretna ekipa :)
Bociek nie wybacza Ci tego kalendarza :D
Dzięki bardzo za spota wszystkim :) Bardzo miło było Was poznać :) Mam nadzieję że pojawię się na kolejnym :D I dzięki za przewiezienie przez P4 swoją Vką i koledze który mnie przewiózł swoją GTA... Mrrr... Kocham Vki...
ja też wielkie dzięki za spota :] zajefajnie było kurde taka ekipa tyle samochodów mmm :) widzimy sie za tydzień ;]*
Załącznik 42623Załącznik 42624Załącznik 42625
Dzięki za spota ;)
Pozdrawiam
A ja za późno przyjechałem widzę :D Nie załapałem się na foto :D
Hej chłopaki, ja też dziękuję bardzo za spota i miłe przyjęcie w Wasze grono:)
widzę że duża frekwencja była :) ja za to byłam tylko na "before party" przy M1 :D:D zupełnie przypadkowe spotkanie czterech alfistów :D
Fajnie było :) I na zdjęciu siebie widzę :D
Wczoraj było w popęczke :D
Fajnie tak pod koniec Grudnia taką ekipe zorganizować jeszcze ;) aż nie żałuje tego że tak późno przez was do pracy pojechałęm przez co późno wylazłem :D
No i jeszcze przejazd GTA, fajna sprawa :) no i 2.0 TS mini przejazd też fajnie to brzmi, pewnie objedzie to pewnej osoby V6 :D hehehe szkoda, że nie doszło do rywalizacji :)
Powrót bardzo miły, ale nikt mnie nie chciał pogonić, Kamil chyba próbował? :D
Pozdrawiam i do następnego
Aniucha wpadaj przed sylwestrem znów bedziemy stać na mrozie :P*
dzięki za spota.
było klawo :]
do następnego!
ja nie dałem rady buuu :( ,żona mnie zapędziła do ubierania choinki :P:girl_wacko:
Pzdr