Zrobisz może zdjęcie czarnego? Taki sam zamówiłem : )
Printable View
Do mnie też już dotarł polarek pocztą... koperta byla praktycznie otwarta, ale z polarem wszystko ok :) Będzie ciepło przy skrobaniu szyb w zimę ;)
Na poprzedni polar nie narzekam.. też jest w porządku.. ściągacze aż tak bardzo nie przeszkadzają..
Jednak ta seria jest lepiej wykończona i na szczególne uznanie zasługuje pojawienie się wersji damskiej :)
Też się doczekać nie mogę:) oby do świąt doszły:)
Ja tez wlasnie przed 15 min odebralem polar. Wykonanie i wyglad naprawde <spoko>
Niestety jest dla mnie za duzy :(
Chetnie sie z kims zamienie na mniejszy (na M-kę), ew. ten odsprzedam.
Mam CZERWONY, wersja B w rozmiarze L
Jak cos piszcie na PRIV
Mam i ja, od razu dwie paczki:) są naprawdę super:)
I ja swój dostałem, dzisiaj przyszedł, jest mega, dziękuję serdecznie :)
Ekstra prezent na święta - mój dotarł cały i zdrowy - ekstra wyglada :)
Zebym mial M-ke to by tego ogłoszenia tu nie było napewno :P hehe
Odpowiedź dla tych co zadręczają flatbeet'a: Paczka idzie pocztą priorytet. :P
UWAGA
Do kupienia są dwie wersje SPECJALNE :D
Ich wyjątkowość polega na tym że z przodu haft jest czerwony a na plecach biały, wzór B /logo AR/
Polar czarny w rozmiarze XL lub XXL, cena też jest specjalna - 68 zł z wysyłką
Producent po prostu pomylił się z kolorami i dlatego chce je odsprzedać po maksymalnie zaniżonej cenie i my też nie nakładamy na to marży
Zainteresowanego proszę o PW do mnie
do mnie polerek już dotarł i jest zaj... fajny :P
To jakiego jesteś wzrostu kolego? Bo kurcze trochę się boję że w takim razie i mój będzie na mnie za duży.. Chociaż mierzyłem się wg. tej tabelki i jak byk wychodziło że XL ... Oby jednak pasował :P
Ja mam 182cm i jest generalnie troche za długi dla mnie i na dole za szeroki... Inna kwestia ze ja nie lubie takich bardzo luznych ubran
Kurcze... to trochę mam stresa.. bo ja mam 186cm i zamówiłem wg. innych podanych wymiarów XL.. no ale cóż. Zobaczymy. Mam nadzieję że będzie przed świętami i że jednak będzie ok :P
182 i L jest za duży? kurde, ja mam 174 i też L wziąłem, wg wymiarów z tabelki sprawdzałem i M wydawało się obcisłe z przykrótkimi rękawami
nawet mnie nie strasz:stop:
Spokojnie ja mam 194 cm wzrostu i otrzymałem L, wszystkie wymiary zgodne.
No ja mam 182 i jestem dosc dobrze zbudowany (87kg i sportowa sylwetka), wiec one cos sa za duze poprostu.
No to kicha jednym słowem... ;/ gdybym wiedział to bym max L wziął... No to muszę ostrzej na siłce pakować :D może wtedy będzie lepiej na mnie leżał :D Chociaż nie wiem bo jeszcze go nie mam (polaru)..
już się sypią ale nic na to nie poradzę że się sugerujecie tym co na co dzień nosicie zamiast dokładnie zmierzyć. polary są produkcji brytyjskiej, rok temu były czeskie, może ta czeska rozmiarówka jest bliższa polskiej bo rok temu nie było takich problemów. wymiary w cm były podane dokładnie właśnie w takim celu żeby nie było nieporozumień :) jedyny pocieszający fakt jest taki że po nowym roku polary będą w stałej ofercie naszego klubowego sklepu http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/ z tym że cena będzie wyższa o jakieś 15 zł bo teraz było zamówienie zbiorowe. a obecne polary, jeśli rzeczywiście za duże to musicie sprzedać na forum :) ale mamy tu w sumie 21 tyś aktywnych użytkowników więc nie powinno być problemu :D
kilka osób po złożeniu zamówienia korygowało mi je potem pisząc że jednak zmieniają z L na M albo z M na S i wszystkie takie prośby spełniałem ale to wszystko się działo jeszcze w trakcie zapisów albo zaraz po :)
:(Kurka, też wziąłem obydwa L, właśnie dostałem pierwszą paczkę i deko przy duży skurczybyk jest:( a wszystkie bluzy jakie mam w domu to L
Też jestem chętny na wymianę na M-kę.
Dostałem dzisiaj polarek :) Paczka wysłana 19.12.2011 a dostarczona 20.12.2011 ekspresowa wysyłka :) Kupiłem rozmiar M i na mnie jest dobry. Fajnie sie prezentuje.:)
A ja dostałem mój polarek przed chwilką i nawet nie jest źle z tym rozmiarem ;] Ja wszystko właśnie zgodnie z tabelką mierzyłem i wychodziło że XL bo L miałbym rękaw za krótki. Ale tylko trochę na brzuchu jest "workowaty" a poza tym jest git i jestem zadowolony :D DZIĘKI BARDZO :)
też odebrałem polarka dzisiaj (od wczoraj awizo w skrzynce leżało), co do rozmiaru - rewelka, pomierzyłem jakiś polar co w domu mam i wg tych wymiarów i tabelki zamówiłem. rozmiar idealny (XL) - a Ci co mnie znają to wiedzą że do najmniejszych nie należę :)
wykonanie i wygląd - EXTRA (moim skromnym zdaniem: czarny z czerwonym haftem prezentuje się lepiej niż czerwony z białym)
Dzięki.
Ja dziś dostałem polar rozmiar M, super wygląda i pasuje.
W sumie to były podane wymiary w "cm" więc nie ma się czego czepiać, chyba żeby wymiary się nie zgadzały. Trzeba się zawsze mierzyć. Ja z własnego doświadczenia wiem że co firma to różnica w rozmiarach i to nawet bardzo dużo. Czasem "M" = "XL". Flatbeet tak czy siak super robota i podziękowania z mojej strony. Poza tym w razie czego można założyć post z listą osób chcących zamienić lub / sprzedać niepasujące polary. Pozdrawiam
No to jesli ktos ma do sprzedania M to chętnie "przyjme" :)
Wersja z logo Alfa Romeo z przodu, kolor czerwony.
dostałem polara
niestety na mnie też jest za duży (za długi i za szeroki), tylko rękawy ma dobre!
krój na jakiegoś grubasa :(
mierzyłem wszystko wg tabeli i przy M wychodziło, że będę miał rękawy przykrótkie, a L niby miał być ok
mówi się trudno, ojcu dam pod choinkę, bo ma spory bęben
samo wykonanie i materiał są na prawdę dobre i godne polecenia, ale bez przymiarki nie ma mowy o zakupie:stop:
Również dzisiaj przyszedł polar (M), idealnie pasuje . Gorące podziękowania dla flatbeet'a za cała logistykę związaną z zapisami itp. :)
mój dotarł wczoraj.. :-)
jakość OK, bardzo ładny :cool:
---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:49 ----------
Ja jestem jedna z takich osób, oryginalnie zamawiałem XL ale jednak sie pomierzyłem i z tabelki wyszło że L, na szczęści zdązyłem zmienić (podziekowania dla flatebeet'a :-) I bardzo dobrze zrobiłem bo pasuje idealnie..... więc mierzcie się przed zamówieniem a nie będzie problemów :P
Ja też dopisuje się do listy szczęśliwych posiadaczy polarków :) moje dotarły wczoraj są mega fajne i naprawdę solidnie wykonane....
Oczywiście dzięki wielkie dla Flatbeet'a !!!
a gdybyś pomyślał o dywanikach w wersji angielskiej to już by było zajefajnie ;)
pozdrawiam z wysp......
I ja wczoraj dostałem, wielki uznanie dla osób zajmujących się polarkami, REWELACJA!!!
Na ale jak już wszyscy marudzą to i ja. Ogólnie jest wszystko dobrze, dwa razy mierzyłem swój "ulubiony" polarek przed zamówieniem i wyszło że L, a jak przymierzyłem to rękawy trochę przy krótkie i na górze ciut przyciasny, za to dół jak już ktoś stwierdził dla "piwosza". Nie mniej jestem zadowolony :]
Czy wg. wcześniejszych zapowiedzi, dzisiaj zostaną wszystkie wysłane? :)
Przyszły. Martwiłem się o rozmiar, ale okazało się że jest w sam raz :). Tylko niestety u mnie jest pomyłka w zamówieniu :(. Flatbeet dzięki za serdeczne za akcję. Opis pomyłki w zamówieniu poszedł do Ciebie na PW. Pozdrawiam
No nareszcie przyszedł :) Jakość w porządku (rozmiar za duży niestety w XXL mogę pływać :D, ale co tam mój błąd :D )
flatbeet - serdeczne dzięki za tą akcję :)