Nie świruj, do zobaczenia jutro :D
Printable View
Nie świruj, do zobaczenia jutro :D
to szkoda kolego ze odpadasz
Dzięki za nr tel. na PW:)
Wszystkie zapisane, zatem do jutra:d
Kielce pozdrawiają
Kurcze pada a ja siedzę i zastanawiam się czy jechać na myjnie czy nie.Jakaś podpowiedź ?
no to ja bede ale nie Alfa:( wymieniłem pompe wody z zacieracjacej sie na taka z wada fabryczna:( alfa stoi, ale bede
W Piotrkowie mamy jedną Alfe i to własnie ta nasza się rozsypała.
Poszedł i odpisałem :)
Na swoich polijesz?? Jeszcze Alfe popsułeś… Oj nie ładnie ;)
No szkoda że nie będziemy mogli zobaczyć Twojej Alfy :(. Ale przyjedź z innymi.
Co do pogody po zobacze jak będzie jutro. Jak będzie ładnie to szybko umyje w domu. Jak nie to będzie brudna. Jedynie co zrobiłem to mam Alu założone :).
A tu jeszcze znalezione na necie : http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrko...lfy-Romeo,6796
A tak sobie pomyślałem. Czemu by własnie nie zrobić jakiejś zbiórki i nie przekazać tej kasy dzieciom?? Nawet jak ich nie będzie na zlocie to możemy coś zrobić i wspólnie pomyśleć co z nimi zrobić. Skołuje puszke i jutro zbierzemy. W poniedziałek wyśle tam gdzie wskażecie.
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
Nie wiem ile jest w tym prawdy ale możliwe że dostaniemy Alfę z Łodzi.
jezeli Alfe z Łodzi miałem załatwic ja to mowie ze jej nie bedzie jedna jest na delegacji jedna na serwisie a jedna ma zaplanowany patrol i nie mozna go odwolac z 24h wyprzedzeniem
Załącznik 22233
To jest wycinek z naszej Piotrkowskiej gazety .
Trochę lipton, fajnie by było jak by nawet radiowóz był Alfą :D, ale z drugiej strony, bez przesadyzmów :D Amigas mam pytanko masz coś takiego jak reperaturki wariatora do 1,6TS?
Co do mojej Alfy tonie ma czego żałować ;) Na chwilę obecną auto jest jeszcze w proszku bo elementy zawieszenia, stabilizator, wahacze, łączniki i gumy leżą w pokoju w pudłach, zawieszenie idzie kurierem a do sezonu jeszcze ogólnie nieprzygotowane. No i ta dzisiejsza przygoda. Na mojego pecha nikt z okolicy Koluszek się nie wybiera więc nawet nie mam z kim przyjechać.
Tyle czasu szykowałem się na zlot nie mogąc się doczekać a zatrzymała mnie w domu angina :( czekam na jakieś foty.. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku dojdzie do podobnego spotkania.
to żałuj
Tylko jedną konkurencję rozegraliśmy...
Ogolnie bardzo fajnie, dzieki wszystkim i do zobaczyska na nastepnym zlocie:)
Świetnie :D zdjęcia wrzucę na serwer do ściągnięcia :D bimski świetna ta Twoja Alfa.
Poszukuję kolegi z fiata Uno, muszę oddać mu śruby :D Chwała, że to koło się nie urwało na trasie jak 160 pomykaliśmy...
someone83 to wyślij mi z łaski swojej swój adres :) fajnie, ze się zainteresował, ale jak już były w sklepie to kupiłem komplet i zmieniłem, żeby już nie wracać z duszą na ramieniu :D a na tacę dam z 50 :D bo uszedłem z życiem i dwie osoby w aucie :D
Dzięki wszystkim za świetny zlot!!
Oby więcej takich :)
Jutro zapodam moje zdjęcia :D
Super impreza , i bardzo ładna frekwencja :):) oby więcej takich :)
przedewszystkim dzięki wielki organizatorom - kawał roboty odwaliliście. ponadto dziękuję wszystkim za przybycie, miło było zobaczyć was oraz wasze alfy. manewrówka na parkingu koło zamku mistrzostwo świata - zero strat :D
gratuluję zwycięzcom kunkursu no i do następnego, miło było się spotkać w tak zacnym gronie.
bimski - nie ma tragedii z twoją 75, jeszcze trochę serca i będzie super.
Witam
Dziękuje wszystkim za przybycie ( mimo tak fatalnej pogody ) na zlot. Było bardzo miło Was poznać. Powiem szczerze że nie spodziewałem się tak dużej frekfencji ( 63 samochody ). Dziękuje też ludziom którzy pomogli zorganizować sponsorów Autotraper wykazał się rewelacyjnie, naszej wspaniałej Piotrkowskiej Policji która sprawnie i szybko ( blokując najważniejsze skrzyżowania w Piotrkowie i doprowadzając ludzi do szału) przeprowadziła nas z pod zamku na lotnisko, oraz przede wszystkim Prezesowi Automobilklubu który pomógł załatwić mi lotnisko, sędziował na KZK i ułowżył wszystko żeby impreza wypadła jak najlepiej. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły co można byłoby ulepszyć lub co zrobili by inaczej żeby było lepiej, bardzo proszę o napisanie tego a na następnej imprezie postaramy się te rzeczy zmienić. Jak ukaże się reportaż w gazecie i TV to wrzucę na forum. Mam prośbę do tych osób które robiły zdjęcia. Podeślijcie mi fotki na maila rf600@wp.pl.
Podsyłam Wam liste najlepszych kierowców na KZK:
1 miejsce - Kowalski Arkadiusz
2 miejsce - Tuzimek Amadeusz
3 miejsce - Gołębiowski Paweł
GRATULACJE :):):):)
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuje :).
Dzieki wszystkim za fantastyczna impreze i do zobaczenia na nastepnej. pozdrawiam
Było wybornie :)
PKE melduje szczęśliwy powrót do domu ;) dzięki za udany zlot i czekam na lato ;) Pozdr
bardzo fajnie to wszystko wyszlo, do pelni szczescia brakowalo jeszcze troche ciepla, mialem okazje sobie sprawdzic jak ala zachowuje sie przy duzych predkosciach polaczonych z ostrymi skretami:D na ulicy to strach, a no i zrecznosciowka, troche sie cykałem, nie chcialem sobie wstydu narobic, ciasno miedzy tymi pahołami, ale koniec koniec końcu spróbowałem i nie żałuję....
pzdr.
My też już w domu wielki szacun dla organizatorów świetnie wszystko wyszło bankowo zjawiamy sie na nastepnej edycji pozdro dla wszystkich uczestników
Dokładnie tak! Kielce zadowolone w 100% i na pewno jak będzie powtórka możecie na nas liczyć:)
Zorganizowaliście super zlocik, możecie być z siebie zadowoleni.
oj tam pogoda - zawsze jeszcze mogło padać (dobrze, że w ostatniej chwili wziełam z domu kurtke zimową:D)
ps> kto mi na szybie napisał "PA"?:D
przyznać się!
Fajnie było widzieć i pogadać ze starymi znajomymi jak i jeszcze fajniej poznać nowe osoby:)
ps2> jak będziecie wrzucać foty to może w osobym temacie, żeby latwiej było szukać - jak tu zaczniecie wrzucać to może zrobić się lekki zamęt:)
Który to taki wandal jest??? Widziałem tylko jednego który kręcił się koło Twojej Alfy i coś na szybie mazgrał... ;). Ale hmmmmm... nie wiem kto to był :). Pozdrawiam
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:18 ----------
Ja moge powiedzić że starych znajomych to nie miałem na tym zlocie ale tyle nowych ludzi fajnie było poznać.
Fajne zdjęcie mam Wasze z tabliczką Alfa Kielce :D