witam
mam do odsprzedania 2 miejsca + tor + rajd
osoby zainteresowane prosze o PW
Printable View
witam
mam do odsprzedania 2 miejsca + tor + rajd
osoby zainteresowane prosze o PW
mam do sprzedania CI wpierdy, co zes obiecal co:>
Ja się wyłamię z nowego trendu na pozbywanie się biletów i oznajmiam, że chętnie kupię 2 bilety na tor i/lub rajd bez noclegu.
Niech mi tylko ktoś mądry napisze do jakich "atrakcji" będę miał dostęp bez noclegu?
Automaniak już nagrał test Giulietty i nawet wyemitował http://vod.onet.pl/automaniak,automa...5,odcinek.html
Czy w takim razie nie pojawią się?
z tego co wiem to będzie test na torze i nie zwykłej Giulietty tylko Giulietty QV 1750 TBI :P
hej, ja chętnie kupię miejscówki dla 2 osób z torem (koniecznie!) :) proszę o info na priv, ew. sms 501896640. pozdr!
już nieaktualne, dogadałem się z kolegą thing:)
Przypominamy, że na pełne wpłaty czekamy do 10.07.2011
O to właśnie miałem zapytać:)
Witam, jesli ktoś był miał do odsprzedania jedno miejsce byłbym zainteresowany.
A wybiera się ktoś przy okazji zlotu na Ukrainę - np. do Lwowa?
Ja bym się pisał... tylko żeby nas nie zabili;)hehe
Nadal mam do odsprzedania 2 miejsca na noclegi i tor. info na priva
na Ukrainę z paszportem da się tylko granice przekroczyć co nie :D?
Paszport jest konieczny z tego co pamiętam.
A ja mam pytanie z innej beczki.
Jako, że zlot jest dla mnie w miejscu, gdzie jeszcze nigdy nie byłem, wymyśliłem, że chętnie gdzieś w okolicy spędziłbym około tygodnia czasu w ramach wypoczynku wakacyjnego.
Czy ktoś z "tubylców" mógłby polecić jakąś miejscówkę, gdzie będzie można się zatrzymać, coś pozwiedzać, generalnie fajnie spędzić czas. Trzeba wziąć pod uwagę, że będę z żoną i 1.5 rocznym dzieckiem.
Rejony Polski w których odbywa się tegoroczny zlot są mi praktycznie całkiem obce, dlatego proszę o poradę osób zorientowanych "co tam można" i gdzie :)
Najlepiej tak w promieniu do 50-100km od miejsca zlotu.
Z góry dziękuję za sugestie.
Nie jestem może miejscowy ale proponuję odwiedzić Zamość, Chełm, Zwierzyniec. To tak na początek co mi wpadło do głowy.
Najciekawszy jest zamość (poszukaj przewodnika jest kilka ciekawych miejsc które można zobaczyć)
http://www.polskieszlaki.pl/zamosc.html
Chełm to z kolei kopalnia kredy (zimno - nie wiem czy z dzieciakiem można)
Zwierzyniec - dobre piwo, kościół na wodzie, koniki polskie.
zlot zbiża sie wielkimi krokami a tu bella jeszcze nie odpicowana do końca....paweł felgi lakierowac czym prędzej a ja szyby robic...będzie super :)
Sprzedam Jedno miejsce zlotowe bez toru nie mogę się pojawić na zlocie z powodu spalenia Alfy dziś w nocy ;/ chętni na PW
Niestety jestem zmuszony odstąpić moją rezerwację na nocleg+tor. Zainteresowane osoby zapraszam na PW
A tak może pytanie w kwestii organizacyjnej...
Są przygotowane jakieś plakaty tak żeby okolica powiedzmy w promieniu 100km wiedziała, że w Suścu jest Zlot AR ???
Jeżeli nie, to dobrze by było coś takiego zrobić i powysyłać tubylcom z okolicznych miejscowości i miast... czyli Rzeszów, Zamość, Lublin, Przemyśl, Jarosław, Biłgoraj i jeszcze kilka innych...
Wiadomo, czym więcej ludzu tym większy lans :D
...i tym więcej ukradzionych kół :D
Niech mi ktoś miły napisze, do czego będę miał "prawo" odwiedzając zlot bez żadnych wykupionych atrakcji? Chętnie bym coś kupił, ale problem w tym, że nie interesuje mnie nocleg, a wszyscy odsprzedają z noclegiem...
Jak bym nie mieszkał u teściowej to bym Cię przenocował :D no ale niestety :D
Do ośrodka jest wstęp wolny... chyba od do jakiejś tam godziny
Zespół też chyba nie będzie chciał od Ciebie kasy za bilet :D
Na torze będziesz mógł obserwować
Możesz sobie pojeździć i pozwiedzać a wierz mi, jest kilka ciekawych miejsc
Będziesz miał obowiązek przewieźć kolegów swoją Brerą :D ja piszę się jako pierwszy :D
Jak będą kajaki to chyba będziesz mógł sobie spłynąć :D
i to chyba tyle... a co byś chciał jeszcze porobić?
Dzięki za info.
W sumie to chętnie zostałbym raz dłużej, jakieś piwko itp. Boję się trochę, że przyjadę i jakiś "Strażnik Texasu" uzna, że nie mogę wjechać na teren ośrodka. Tym bardziej, że na ewentualne wieczorne piwko będę innym autem jako pasażer.
Poza tym chętnie zaliczyłbym rajd... :) Tor tylko jakby się miejsce zwolniło - nie zależy mi.
No co Ty... tor to przecież największa atrakcja :D
Poza tym co do wchodzenia na teren ośrodka... co innego jak byś chciał zajechać jakimś wieśwagenem a co innego jak się zalansujesz Brerą i to V6 :D
Ponawiam pytanie do administracji w sprawie tych plakatów...
Chętnie taki plakat przyjmę na swojego garba i pojeżdżę z nim :)
Mieszkam 25km od Biłgoraja i pracuję w Biłgoraju więc w jakiś sposób mogę reklamę robić
Witam, ja również mogę pomóc jeżeli chodzi o reklamę, jeżeli będziecie mieli jakieś materiały bardzo chętnie porozwieszam po mieście i nakleję na szybę swojej Belli :)
Witam,
bardzo chciałbym jechać na Zlot, byłem w zeszłym roku i było super, ale nie zdążyłem się zapisać. Więc jeśli ktoś z listy by rezygnował to bardzo chętnie przejmę 2 miejsca.
Pozdrawiam serdecznie
Poczytaj parę wątków wstecz, napewno coś znajdziesz.
Zróbcie projekt i powiedzcie gdzie takie coś można wydrukować a ja oferuje się włożyć w to swoje pieniądze :)
Pamiętam, że mrutyna w okolicach lutego zrobił taki plakat, ale wyglądał na taki bardziej... do pokoju...:D
Jak by zrobił taki, że wszystko wiadomo jak i co to by było git :)
Taki plakat jak zrobił MRUTYNA jest całkiem spoko i też myślałem żeby sobie go druknąć i na szybie powiesić bliżej zlotu i powozić się z nim trochę. Nawet mam zamiar kilka kopii rozwiesić w okolicy! jak chcesz Grzegorzu to Ci podeślę na pocztę ten plakat.
Może ktoś tu wrzucić pracę Mrutysia?? Ciekaw jestem co to a z wrodzonego lenistwa nie chce mi się szukać:)
Dołączam się do prośby o wzór, również zobowiązuje się znaleźć jakąś drukarnie i zrobić z auta żywą reklamę zlotu ;)