Dywaniki doszły, jakość wykonania rewelka, naszycia wyglądają obłędnie ogółem super. Niskie ukłony w stronę organizatorów za szybką realizacje i pozdr. ;)
Printable View
Dywaniki doszły, jakość wykonania rewelka, naszycia wyglądają obłędnie ogółem super. Niskie ukłony w stronę organizatorów za szybką realizacje i pozdr. ;)
tak krótko: REWELACYJNE!
No ładnie w pierwszej edycji dywaniki na tył nie miały stoperów a teraz są. Jak zobaczyłem dywaniki brata to napisałem do producenta zapytanie o możliwość zakupu samych stoperów na tył bo by się naprawdę przydały.
Właśnie przesyłka dotarła :) Dywaniki super! Aby do wiosny :D
U mnie wczorej była przesyłka ale niestety Pan który dostarczał odjechał nim wyszedłem z domu (jakby go miał ktos pobić) i ani później ani dziś nie pojawił się ponownie.. nie zostawił też awizo... flatbeet nie orientujesz się czy przesyłka szła pocztą polska czy kurierem ??
Przesyłki z tego co sie orientuje szły pocztą.. jeśli nie ma awizo to proponuje się przejść na pocztę i sprawdzić :)
No to jak tak chwalą produkt to pytanko - na kiedy planowana jest druga edycja? Okolice wiosny?
no i paczka leżała spokojnie na poczcie wykonanie super także dzięki ;)
No tak.. napisałem druga a miałem na myśli kolejna ;).
Jeśli będzie w okolicach kwietnia/maja to jak dla mnie w sam raz. Teraz nie kupowałem głównie ze względu na to iż wiem, że nie wytrzymał bym i wrzucił je do auta zaraz po odpakowaniu przez co do wiosny straciły by trochę na wglądzie. A tak na wiosnę zapakuję świeże ;).
No i niestety jeden mały minus :P Już użytkuję nowe dywaniki i prawie przez nie dziś swej alfy nie skasowałem.
Mianowicie jak wcisnąłem gaz do podłogi to ten został bo zahaczył o dywanik i ciągle gaz do dechy... Wiec uwaga przy tych mrozach są bardzo sztywne.
za przeproszeniem ale przy tych mrozach to i majtki mogą byc sztywne :)
zwłaszcza jak są mokre :)
mają ogromną wadę:confused: Alfa stała się autem 1 osobowym. Przecież nikogo nie wpuszczę, żeby deptał coś takiego:mad:
Witam.
Trochę dużo czytania calego tego wątku.
Chciałbym wiedzieć czy aktualnie mogę kupić dywaniki do AR 159 2008 r. SW
Jeśli tak to jaki jest wzór dla wersji premium dywanika i ile kosztuje komplet (4 szt.).
Pozdrawiam,
Adam.
jak dla mnie te dywaniki mają jedną wadę, drobną ale...., tzn nie pasują do oryginalnych "zaczepów", a szkoda.
No właśnie wykazałem się tą odrobiną woli... na 2-3 ostatnich stronach nie ma nic na temat wzorów, a na kilku pierwszych owszem są jakieś informacje.
Tylko nie wiem czy aktualne, bo przez kolejne 40-kilka stron nie za bardzo chcę się przedzierać.
Dlatego spytałem na skróty.
Może jednak ktoś odpowie. :)
Nie trzeba przeglądać 50 stron, wystarczy zajrzeć w temat z zapisami
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
i tam dowiesz się kolego że... zapisy są już dawno zamknięte :)
Ale za czas jakiś - będzie kolejna tura ;)
Witam,
dywaniki dotarły do mnie w zeszłym tygodniu a dzisiaj je włożyłem do auta i jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania oraz dopasowania do podłogi dużo lepsze niż miałem poprzednio.
Może ktoś wrzucic fotke z dywanikiem w bagażniku? Chciałbym zobaczyc jak to się prezentuje. Może do następnej tury zmobilizuje się zrobic szablon do 166.
Ja mam swoje dywaniki z poprzedniej tury i jest to totalny niewypał.Jakoś wykładziny mierna,nadruk bardzo mało trwały,no i spód śliski.Dywaniki latają jak po lodzie.
Z tej edycji wydają się być lepsze.
Nie pytam o jakość bo wiem jaka ona jest bo mam dywaniki. Tylko chciałbym zobaczyć jak prezentuje się dywanik w bagażniku.
Ja też pisze sie na Premium.
ą nie ma do zamówienia maty do bagażnika do kombi, też bym kupił.
Pisac to się można jak będzie kolejna tura zamówień na dywaniki. Ja dywaniki już mam i mi się podobają tylko, że w tej turze nie było dywaników do bagażnika dedykowanych do 166. Chciałbym żeby ktoś wrzucił fotkę z dywanikiem z bagażnika obojętnie z jakiego modelu samochodu. Jak mi się spodoba i warte będzie ceny to zrobię szablon i podeśle do producenta.
no wiec to ja jestem kumplem flata :) pisał mi juz na PW pokaze wam fotki najpozniej w sobote bo w piatek jade do polski wiec cierpliwosci moi mili :)
Załączam kilka fotek, sorry za jakość, robiłem telefonem.
Załącznik 48327Załącznik 48328Załącznik 48329Załącznik 48330
no jak dla mnie ładnie sie prezentuje duży czytelny nadruk :) dzięki za zdjęcia !
W prawym górnym rogu wydaje się trochę niedopasowany. Ale jak dla mnie raczej na plus.
szkoda, że nadruk po 1 praniu znika ;/
dziś wyprane i napisom powiedziałem do wiedzenia ;/
O kurczaki - to trochę fuszerka - sitodruk nie powinien się sprać.