21 to nic juz nie bedzie;)
Printable View
21 to nic juz nie bedzie;)
Nie widzę przeszkód żeby poczekać na Tomka i spróbować zawładnąć światem 21, będzie nas więcej.
wczoraj niby mial byc koniec 12.12.2012 12:12:12 :p
21 o godz.21 pod numerem 21 na 21 spotkaniu alfaholikow w liczbie 21 uczestnikow spotu
Ja się wstępnie piszę na 21 :) ... Choć Belli już nie mam .. to mam nadzieję że mnie przyjmiecie :)
21 grudnia zaklepany, a dziś? Bedzie ktoś w Rzeszówku?
Wybiera się ktoś dzisiaj na gokarty do Kolbuszowej? Ja z bratem (kwasnykuba) zamierzamy pojeździć trochę koło 18.
Moja "gadzina" juz naprawiona także bardzo chętnie zjawie sie na spociku jak będzie jakiś
bo jeszcze na zadnym nie byłem :(
Ja chwilowo z powodów zdrowotnych, przynajmniej połowy stycznia odpadam niestety z spotów :(
Co nie znaczy ze jak ktoś będzie w Dębicy nie moze mnie odwiedzić :D
Pracy przy samochodach (chip) tez nie porzuciłem, ale wyjazdy póki co odpadają.
To o której i gdzie ten spot w piątek? Może wstąpię.
Ja odpadam.... Moja "luba" stoi na kołkach....
W ogóle to coś się dzisiaj ostatecznie dzieje w sprawie spotu?
Pewnie znowu będzie kicha czyli nic ;(
Gdzie organizujecie spocik!!! moze zagladne choc alfy juz niestety nie posiadam!!! ale pogadac zawsze można
Parking podziemny pod galerią NOVA obok TESCO? Chyba że inna lokalizacja.
z chęcią się zjawie na spocie ale niestety pod novą chyba swoim autem nie będę w stanie zjechać ( jest za niskie) proponuje w takim wypadku parking nowy Plazy tam już będzie mi łatwiej wjechać . tylko dajcie znać która godz
Chyba znów nici ze spota, więc trzeba brać jakis rozweselacz, odkurzacz i do garażu się udać:)
Może z okazji świątecznej laby jakiś mały spot?
Ja niestety wolnego nie mam, jutro już do obozu pracy idę.
Chłopaki to jak z tym spotem alf na Rzeszowie? Bo wybrałbym się pierwszy raz. Słyszałem, że bywały na podpromiu ale jakoś nigdy nie mogłem się wybrać. Dajcie znać :)
ja najprawdopodobniej bede w Rzeszowie 13.01 na targach wiec moze bysmy cos zrobili jak koledzy maja czas??Bede wlasnie na Podpromiu.To myslec chlopaki bo juz dawno nie widzialem Waszych bryczek i twarzyczek
a moze jutro wieczór? :)
badź niedziela?
na niedziele to bym sie nawet skusil :)
No ja będę w Rze to tylko godzine podajcie i będę napewno :)
Po spotkaniu noworocznym dalej cisza w eterze więc może czas najwyższy ruszyć na jakis spot? Może w ramach rewanżu wybierzemy się jakąś grupą na gokarty w okolice Bartka do Kolbuszowej? Kto chętny?
Ja niestety odpadam, z różnych powodów mam zajęte weekendy... gdyby to było w Tarnowie to jak najbardziej każdy termin by mi odpowiadał , no chyba że 15.02 to wtedy będę w okolicy Kolbuszowej. to znaczy dokladnie będę w Woli Żarczyckiej i mógłbym podjechać do Kolbuszowej. Jak coś zmontujesz to daj znać, no i powodzenia w organizacji...bo jak dotąd tylko Bartkowi się udaje coś "zmontować" na szerszą skalę.:)
Marcin 15.02 robicie w Woli Żarczyckiej ten spot na Azalii czy chodzi Ci o indywidualny wypad? Bo jak coś to ja na Azalię się piszę:P
Poza tym z racji nałogu do sportów motorowych chętnie podjadę na gokarty do Tarnowa, a przy okazji bellę przegonię co by mi się biedactwo nie zastało:P
A co z tymi gokartami w kolbuszowej ?? nikt nie jest chętny ??
ja w środę bd w Kolbuszowej :)
Ja na tygodniu nie dam rady - weekend owszem :) Lokalizacja dla mnie bez większego znaczenia, do Kolbuszowej czy do Tarnowa praktycznie ta sama odległość ode mnie :)