Właśnie dlatego tak dopytywałam, czy będziesz:) szkoda, że nie możesz przybyć na ten świąteczny spocik:( ale wierzę, że nadrobimy tę stratę...
Printable View
to może test julkowych zegarów chcesz :P
a tak w sprawie tego śledzika, to jesli coś, to ja mogę kupic jakiś 2-pak coli ( bo co to za świeta beż coca-coli;)) co by na sucho nie siedzieć w tym garażu:P chyba, że jakies inne plany sa co do tego spotkania, to słucham:)
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
a ja nie wiem:(
to jak coś to tak jak mówiłem ja przywiozę 2-pak coca coli :) nie wiem jak z resztą napoi :) może ktoś jeszcze coś ze soba weźmie :)
spoko u mnie w bagazniku kisi się 0.5l dla ciecia parkingowego, tylko go dorwać nie mogę:laugh:
ale to nie dla tego ciecia ;)
gdzieś w centrum
Witam,
Jeszcze na spocie Alfy nie byłem, ale jest okazja pochwalić się Mito, bo mam prośbę :)
Czy jest szansa, żeby ktoś w czwartek wziął ze sobą interfejs i soft/laptop? Ja nie mogę sobie poradzić, bo mam ELMa nie przerobionego.
A problem mam taki:
http://www.forum.alfaholicy.org/mito_giulietta/64006-change_engine_oil_problem_z_wyzerowaniem_poziomu_d egradacji_oleju.html
[Dodane po chwili:] Ajjjj i właśnie cały plan wziął w łeb, bo żona wyjeżdża w czwartek... :(
Witaj,
zapraszamy na auto-nogach zatem:)
Ja mam nadzieję, że się wyrobie tym razem.
Generalnie zawsze w samochodze mam inferfejs do podłączenia, zazywczaj też lapka z alfadiagiem i FESem
chcesz się też podpiąć Jola - znaczy swoje autko?:):):)
Jola, pod jakim warunkiem?:) chyba to już ustaliliśmy:)
...od rana słyszę że od jutra ma śnieg padać zatem myślę że jak będzie we czwartek mokro to różnicy nie zrobi bo wszystkie auta będą brudne...hmmm...no poza Michała:)LOL
No myślę, że Michała nie ma szans być brudny :) Twój zresztą też będzie jak zwykle wypieszczony:) :)
jeśli bedzie sucho to karoseria juz nawoskowana:):):)
dzięki Jola:):):)
Marcin, nie dziękuj:) to jest tylko szczera prawda! Naprawdę szacun:):):)
ej
bo jeszcze chwila i ja się nie pojawię... bo moja jest lekko przykurzona i nie wiem czy ogarnę jeszcze mycie...
...spokojnie, jest ogromna szansa że niestety pogoda nie będzie po naszej stronie...
Ja też się staram czasami umyć Mietkę;) ale ostanio na spocie spoko wygrałaby konkurs na największego smoluszka;)
Ciastek, nie przejmuj się, jak ja przyjadę to i tak wszystkich "przyćmię";) Więc Twój kurz nawet nie będzie zauważalny.
Etam marudzicie na fotach nie wychodza takie brudne :P
fakt to cieszy :) zresztą również o tym wczesniej wspominałem, że udało Ci się oczyścić Białą z kurzu;)
Zbieraj kolegów wito:) Zapowiada się całkiem niezła reprezentacja na spocie 'śledziowo-opłatkowym' :D
Wito, o Fiszu pamiętaj:)
Ja najprawdopodobniej urywam się wcześniej z pracy w czwartek i lecę do Dęblina, do rodziny na święta, także niestety nie zawitam.
jak tak czytam Wasze ostatnie posty to, biorac pod uwage, ze tym razem przyjade kolorowa 145tka, chyba zaparkuje ja gdzies na gorze :). Mycie jej niewiele pomoze ;)
no własnie po dzisiejszej przejażdżce Biała przestała być biała:cray: ale za to przywiozła dziś choinkę, więc w bagażniku nosi się zapach jodły;) mam nadzieję, że w czwartek karcherek sobie poradzi z tym brudem jako tako :)