Przelew dokonany.
Przelew dokonany.
ja chętny proszę o PW
edit:
przelew zrobiony
Wpłacam, nawet dziś
Ja jestem chętny, ale nie dostałem PW :(
Proszę o dane na pw
W związku z tym, że ubiegłego lata dwa tygodnie spędziłem na zwiedzaniu z rodziną świętokrzyskiego, kilka refleksji, które może przydadzą się ewentualnym "zlotowcom".
Chęciny - jedynie widoki i mury; brak pomysłu co w tych murach zrobić, by stały się jeszcze bardziej atrakcyjne;
Jaskinia Raj - pewne trudności z biletami ze względu na ograniczoną przepustowość; pamiętać o cieplejszym wdzianku.
Starachowice - Muzeum Przyrody i Techniki - ciekawe; nie dać się nabrać na jedzenie w restauracji Smakovita, która znajduje się tuż obok. Moja recenzja na portalu gastronauci. pl.
Kielce - oryginalne muzeum zabawek; wbrew pozorom nie tylko dla dzieci; ale także jako wspomnienie dla rodziców i dziadków jakie fajne zabawki były kiedyś.
kolejka wąskotorowa Jędrzejów - Pińczów; jakaś atrakcja na całodzienną wyprawę; przystanek ponad godzinny na pieczenie kiełbasek; napad na kolejkę, itp.
Bałtów - park rozrywki; dużo dinozaurów, różne zwierzęta na wybiegach; "safari" autokarowe - jak ktoś lubi takie klimaty to może być.
Św. Krzyż - prawdziwą atrakcją (ciekawie i nowocześnie jak na nasze warunki wykonane) jest muzeum przyrody, które jak nam mówiono ma być przeniesione w inne miejsce.
Krzemionki Opatowskie -dla mnie bardzo ciekawe- unikat w skali europejskiej - neolityczna podziemna kopalnia krzemienia; pamiętać o ciepłym ubraniu.
Św Katarzyna - można wejść na Łysicę i zaliczyć "górę" należącą do Korony Gór Polskich; przy zejściu nie dać się nabrać na jedzenie w Babie Jadze (moja recenzja na gastronauci.pl); za to tuż obok ciekawe muzeum minerałów, a na zapleczu pracownia i podczas zwiedzanie naprawdę ciekawie pan opowiada i pokazuje jak z całkiem niepozornego kamienia wyłania się coś ładnego.
Ujazd - ruiny zamku Krzyżtopór - żeby pomyśleć, jakie cudowne miejsca byłyby jeszcze do zwiedzania, gdyby nas nie najeżdżali Szwedzi, Niemcy, Rosjanie i jeszcze Bóg wie kto.
Wiem, że mardzę, ale mam pytanie. Ligar, prosze o odpowiedź. Czy zapisy na caly zlot, osteteczne i formalne odbeda sie jeszcze w marcu?
- jak z tymi wolnymi miejscami na tor, lista już zamknięta ?
- Proszę o dane do przelewu jako 7 z listy kto pierwszy ten lepszy.
Witam. Proszę o dane do przelewu jako 6 z kto pierwszy ten lepszy:)
Panowie jak dołączyć do klubu vip-ów i dostać wiadomość na priv z danymi do przelewu za tor i wiadomością na temat całego zlotu?
- na innych forach do grana VIP-ów dostaje się po wpłaceniu odpowiedniej sumy, jak jest na tym forze nie wiem i chyba się nie dowiemy.
- tylko że tamte fora tematyczne samochodowe są płatne, miesięcznie, nasze jak na razie jest darmowe.
Panowie skonczmy dywagacje na temat vipa w tym temacie.
Prosicie o nr konta. Nie wysylam bo chwilowo czekam na 6 wpłat. W poniedzialek jak ciagle nie bedzie kompletu, to wysle nastepnym chetnym info na PW. Tak wiec chwilowo tyle w temacie toru.
- - - Updated - - -
Temat o zlocie - http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...m_konskie.html
No to nic tylko dalej szykować furę na dobrą zabawę. :>
Rozumiem, że o mnie chodzi, ale na liście tych, którzy wpłacili za tor mój nick jest z błędem. Zatem, żeby nie było żadnych wątpliwości proszę o korektę.
Mamy komplet wpłat. Uczestnikom gratuluje.
udało się..
a pamiętacie jak to było rok czy 2 lata temu, że taki plan się nie uda?
LIGAR gratuluję!
to może lista aktywnych w wpłatach abym zobaczył czy startuję.
Pierwszy post zawiera listę startujących.
ktoś chętny na tor a nie załapał się na listę ?
Niestety zmuszony jestem zrezygnować.
Ja dopiero będę miał potwierdzenie czerwiec/lipiec więc jak nikt się nie znajdzie to wezmę :)
Omen, Autex był chętny na tor. Dam im znać.
To ja korzystając z okazji przejmuję szczęśliwy numer omena :D
yonash znowu zajmiesz plac potem przejedziesz jedna runde i nie pojedziesz wiecej :P jak w tamtym roku ;)
??
to chyba nie ja ;) nie było mnie rok temu.
a Ty lepiej uważaj na płyty w trawie :P
o fu..k sorry to byl stanley- zwracam honor, porąbało mi sie to faktycznie nie byłes Ty a w tamtym roku juz uważałem :)
Mam do sprzedania Tor!! Jest ktoś chętny?
Czy na torze można pojawić się tylko jako widz/kibic :) ?
Można się pojawić. A nawet trzeba.
Nie, Odpadam całkowicie na spocie ci powiem
Przepraszam Cię bardzo szanowny kolego ale komu teraz padnie fura jak Ciebie nie będzie??:P;)
Będę głęboko o was myślał jak będziecie na torze:P
Nie ma nikogo chętnego na Tor??
Wysłałem wiadomość na priv!
Przepraszam z góry, ale umknął mi email do kiedy dopłata i w jakiej kwocie. Jakaś dobra dusza przypomni? Zaliczkę zapłaciłem, cos o czerwcu mi sie obija po głowie.....
Póki co, prócz zaliczki nie zbierał.
W oficjalnym temacie o zlocie (z planem i listą osób) jest info, że zaliczka do końca kwietnia, a reszta do końca czerwca ;)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Do kupienia 1 miejsce na torze. Zainteresowanych proszę o kontakt
jest ktos chetny na tor???bo raczej nie dam rady dojechac.....odsprzedam taniej
Odsprzedam miejsce na torze. Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.
Odsprzedam tor. Info na PW