LIGAR jaki dajesz przykład??? :P
Printable View
W sumie to jeśli zrobi kociołek to będzie mu odpuszczone:)
Zróbcie jakąś zrzutę bo nie mam za co przyjechać na zlot :P
Na razie to nie masz czym :P
Jeśli mówimy o takim czarnym z jakby pomarańczowymi felgami to i tu by się pewnie na zrzutkę nie pogniewał ;)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Jakies tu widze pomówienia i ploteczki niczym nie potwierdzone banialuki :P
@maciek twoj kangooroł nie ma podejscia do mojego fałweja. ZRO ZUM TO WRE SZCIE
uwazaj co piszesz bo moj kangor 1,9 bi turbo o mocy 750 km połyka twojego wagena na starcie o długosc czterech passatów :P
a i tutaj do administracji
zabierzcie Ligarowi mozliwosc edytowania postow!!!
Pisz do administracji - może się kiedyś dopiszesz :P Na razie mam immunitet i nie zawaham sie go używać :P
Niemożliwe.... forum ożyło!!!
drift-r to jest w dechę - bomba!!!!
flatbeet zrobił :)
No to więcej nowości już na forum nie będę wrzucal... Foch :)
Na fejsie burza mózgów - plakat nie wszystkim przypadł do gustu :). Wszyscy na nim widzą Fiata Bravo.:P. Niestety mój Fiat Bravo tak nie wygląda.... A chciałbym.
Ze spraw organizacyjnych, ostatnio byłem w Świętokrzyskim i tak:
- zamek Chęciny w remoncie, zamknięty wstęp do środka a z zewnątrz nie ma na co patrzeć, będzie otwarty w sierpniu??
- jaskinia Raj, obowiązkowo wcześniejsza rezerwacja, zależnie od ilości chętnych nawet kilka dni wstecz bo można się odbić od drzwi. Chętni niech wezmą coś ciepłego, w środku 9*C i można nieźle zmarznąć.
Wiesz, kurtka to może i nie musi być, ale polar obowiązkowo, nawet jakieś cienkie rękawiczki można wziąć:)
jeśli chodzi o jaskinię Raj to przydałoby się powoli ją rezerwować. Jakby co to dla mnie 4 miejsca
- - - Updated - - -
Taniej brawolotem na pewno by było, ale nie czułbym się zbyt dobrze gdyby moja 146 1.4 TS na zlocie Alf nie zaistniała (ach ten osławiony - czytaj drogi w naprawie i dość awaryjny 16 zaworowiec - chociaż w moim wypadku nie jest tak źle)
Ale lepiej iść tak niż ubranym w krótkie spodenki i rękawek;) Ja byłem w bluzie i było OK, ale np. dłonie musiałem już chować do kieszeni bo jaskinia jest mała więc większość czasu stoisz w miejscu. No i japonki są trochę nie na miejscu:)
Panie i panowie... Z racji tego że jestem pratycznie sam nie mam jak ogarnac kolejnych atrakcji... :( Dlatego apeluję aby aby ktos się zabrał za organizację wyjazdu do jakisni. Wpisy jaskinia raj 4 na niwiele się zdadzą.
Potrzebni są jeszcze chętni do przygotowania zmagań sportowych (soccer,siatkówa,kosz?)
Jeszcze raz aby się mozliwie najwięcej osób dowiedziało:
" Panie, Panowie jest wstępna lista zakwaterowania. Z przyczyn oczywistych nie chcę jej udostępniać do wiadomości wszystkich w sieci.
Osoby które mają pomysł jak ją udostępnić do wiadomości tylko zainteresowanych proszę o info na PW. Proszę nie pisac na PW z prośbami o przesłanie listy bo zaraz mi zapchacie skrzynkę."
Może wrzuć na jakiś serwer i wyślij link do tych osób na PW, ewentualnie Chomikuj i folder z hasłem etc.
Ligar chciał PW, moja propozycja poszła :)
Panowie zostało utworzone podforum. Dostęp mają mieć tylko osoby uczestniczące w zlocie oraz moderacja i administracja. Looknijcie proszę w dział "zloty, imprezy, spotkania" czy macie dostęp i widzicie podforum "Ogólnopolski Zlot Alfa Romeo 2013". Będą sie tam pojawiać informacje, których nie chcemy umieszczać do publicznej wiadomości całej sieci np. zakwaterowanie, nieocenzurowane zdjęcia, głupie propozycję itp itd. Taki jest zamysł tego podforum.
Na początek potrzebuję info czy każdy to widzi i ew. potwierdzenie czy kolega/koleżanka nie uczestnicząca w zlocie przypadkowo nie ma dostępu do tego działu.