wygladasz slicznie jak sie denerwujesz :) bedziesz mial okazje :) na Gokartach :) do 3 razy sztuka
Printable View
wygladasz slicznie jak sie denerwujesz :) bedziesz mial okazje :) na Gokartach :) do 3 razy sztuka
i co jedziemy moze bedzie lepiej niz na rozpoczeciu :) chodzi o wilcze laski oczywiscie
no jesli bede w kraju to ja jak najbardziej chetny....
Zamawiamy pogodę, marynujemy karkówkę, szaszłyki, i co tam kto chce, wungiel na ruszta i zapitalamy. Wilcze Laski bez Team Pila nie mogą się odbyć :)
Chlopcy i Dziewczeta wiem ze poznbo sobie to tak wymysliulem ale moze byscie sie zdecydowali wpasc jutro do mnie na grilla jakiegos kawe czy herbate :) tylko to na wies do zachodniopomorskiego 100 km od piły w kierynku na kolobrzeg a pozniej sie odbija...Spokojna jazda poltorej godziny co WY na to ??Wiem ze to daleko dosyc ale co to dla alkoholikow o to jest znaczy alfaholikow :) zapraszam do mnie kazdego chetnego :) dajcie znac co o tym myslicie... zebym zdazyl zrobic zakupy jakbyscie przyjechali :)
Radek z kołobrzegu ma prawie po drodze :)
ja tylko na chwile bo sam nie bedę a przyjade tam gdzie sławek z penem będzie:-)
jako prezes kl;ubo chcialbym w imieniu swoim i calego teamu zlozyc najlepsze zyczenia z okazji 6 rocznicy slubu :) panu i pani buszmeno :)
ja jako prezes wielkopolskiego klubu(czyli przełożony prezesa pilskiego) też składam życzenia i i moje życzenia z uwagi na to że są z wyższego szczebla unieważniaja życzenia prezesa pilskiego
W imieniu swoim i pani buszmeno dziekuje prezesowi team piła i prezesowi wielkopolski i oczywiscie pozdrawiam wszystkich niestety z uwagi na moja prace a raczej niedziele które niestety:( mam dyżury wiele imprez mnie omija i omijać będzie ale duchem jestem z wami